Γιώργος Βασιλείου για Μάρκο Σεφερλή: «Μπορεί να μη συμφωνώ με αυτά που κάνει. Τα καταφέρνει;»

«Μόνο που δε δάκρυσε λέγοντας ότι με έχουνε βάλει σε...»

Ο Γιώργος Βασιλείου μίλησε στον Θανάση Πάτρα και στην εκπομπή «Τα λέμε…» για τον Μάρκο Σεφερλή και το νέο του βήμα στην τηλεόραση, ως παρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του MEGA με την εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ».

«Δεν ξέρω πως θα τα πάει; Έχω την ίδια αγωνία που έχει κι αυτός. Ίσως ο Μάρκος επειδή ξέρει τον εαυτό του να μην έχει την αγωνία που έχω εγώ. Γιατί αυτό είναι μια άλλου είδους ενασχόληση και παρουσίας του εαυτού σου, δεν είναι αυτό που κάνεις είτε είναι αστείο ή κλασσικό. Πρέπει να έχει γνώσεις, πρέπει να κάνει συνδυασμό της γνώσης και του χιούμορ, των σημερινών καταστάσεων, τι αρέσει, τι δεν αρέσει, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πάρα πολύ και πολύ επίπονο από πλευράς κούρασης. Εξοντωτικό. Δεν ξέρω τι θα κάνει, εγώ θέλω να πετύχει πάντως.

Γιατί θα σου πω το εξής, παρόλο που με σατίρισε, με έκανε, βέβαια έκανε και υπερβολές κάποια στιγμή και παρεξηγηθήκαμε κάποια στιγμή, άγρια. Για κάποια θέμα, το έκανε άθελα του. Είναι πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός άνθρωπος και ξέρει και να σέβεται τους συναδέλφους και τους παλαιότερους. Και όταν του έστειλα το μήνυμα ότι αυτό με έθιξε και έθιξε τον Γιώργο τον Βασιλείου κι όχι τον ήρωα που σατιρίζεις, εκεί έπεσε από τα σύννεφα, ήρθε και με βρήκε μόνος του δε θα το ξεχάσω ποτέ, δεν θα το έκανε κανένας άλλος.

Είχα γυρίσματα στον Κορυδαλλό θυμάμαι γιατί συνέχιζα τότε το σίριαλ και ήρθε και με βρήκε και καθήσαμε τότε στο αυτοκίνητο και μου μίλησε με τόση γλύκα και με τόση ανθρωπιά που έκτοτε τον συμπάθησα πάρα πολύ τον Μάρκο. και τι έγινε μετά…

Σε κάποιο κανάλι βγαίνει και μόνο που δε δάκρυσε λέγοντας ότι με έχουνε βάλει σε μια μαύρη λίστα στην άκρη και με χτυπάνε και δεν έρχεται κανένας συνάδελφος να συνεργαστεί μαζί του. Το θυμάμαι σαν τώρα. Δεν τον αφήναν να προχωρήσει ο Μάρκος, με αυτό που έκανε, κάντε εσείς το άλλο, κάνε εσύ την Επίδαυρο, κάνε εσύ ό,τι θέλεις, αλλά αυτός αυτό που κάνει να το κάνει σωστά. Και για αυτό έχει πετύχει, δεν είναι τυχαίο τίποτα. μπορεί να μην τον βλέπω εγώ. Μπορεί να μη συμφωνώ με αυτά που κάνει. Τα καταφέρνει; Προσβάλει κανέναν; Και τι έκανα;

Τον πήρα τηλέφωνο ζωντανά στον αέρα και λέω θέλω να μιλήσω με τον Μάρκο και του λέω «Μάρκο επειδή άκουσα να λές κάποια πράγματα, τι λες αυτό το καλοκαίρι, είμαστε μαζί στο θέατρο; Και παίξαμε μαζί στο θέατρο και κάναμε και μεγάλη επιτυχία «Τα λαμόγια» όπου ακόμα και σήμερα προβάλλεται από την τηλεόραση.

Δείτε όσα είπε για τον Μάρκο Σεφελή:

//www.youtube.com/embed/q_MV9CBL418

Διαβάστε ακόμα:

Έκλαψε ο Γιώργος Βασιλείου στο Πρωινό του ΑΝΤ1!