Γιώργος Βαγιάτας: «Αδειάζει» Φισφή, Μακαλιά, Ρούμπο για το «Κάψε το σενάριο»

Κάψε το σενάριο

Ο Γιώργος Βαγιάτας απαντά σε όσους ρωτούν γιατί ο ίδιος δεν συμμετέχει στα νέα επεισόδια του «Κάψε το σενάριο».

Πριν από μία περίπου εβδομάδα, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος ανακοίνωσαν μέσω των λογαριασμών τους στο instagram την επιστροφή του «Κάψε το σενάριο». Αυτή τη φορά στο Youtube…

[dfp_ads id=236982]

«Το comeback που περιμένει όλος ο πλανήτης είναι γεγονός!
Όχι δεν επιστρέφει ο Χαριτοδιπλωμένος!
Ούτε ο Χριστός!
Ούτε ο Χριστός ως Χαριτοδιπλωμένος!
Έρχεται το Κάψε το Σενάριο Reloaded με 4 νέα επεισόδια στο Youtube!
Αν θέλετε να κερδίσετε μια από τις 4 διπλές προσκλήσεις για το γύρισμα του 1ου επεισοδίου που θα γίνει την Πεμπτη 3 Μαίου κάντε share το βίντεο και γράψτε με σχόλιο ποιο παιχνίδι θα θέλατε να δείτε.
H κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 30 Απριλίου.
Stay tuned…» έγραψαν αναρτώντας το τρέιλερ τους με τους 3 κωμικούς να πρωταγωνιστούν σε αυτό.

Το comeback που περιμένει όλος ο πλανήτης είναι γεγονός! Όχι δεν επιστρέφει ο Χαριτοδιπλωμένος! Ούτε ο Χριστός! Ούτε ο Χριστός ως Χαριτοδιπλωμένος! Έρχεται το Κάψε το Σενάριο Reloaded με 4 νέα επεισόδια στο Youtube! Αν θέλετε να κερδίσετε μια από τις 4 διπλές προσκλήσεις για το γύρισμα του 1ου επεισοδίου που θα γίνει την Πεμπτη 3 Μαίου κάντε share το βίντεο και γράψτε με σχόλιο ποιο παιχνίδι θα θέλατε να δείτε. H κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 30 Απριλίου. Stay tuned… #kapsetosenario #noscript #norehearsal#noquality #digitalminds #whatsup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lambros Fisfis (@lambrosfisfis) στις

Και μπορεί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα αναζητώντας το όνειρό της στην Αμερική, όμως πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν βλέποντας το, τρέιλερ του «Κάψε το σενάριο» γιατί δεν συμμετέχει σε αυτό και ο Γιώργος Βαγιάτας, ο οποίος άνηκε στην ομάδα το 2012-2013 όταν προβλήθηκε στο Mega. Ο Γιώργος Βιαγιάτας απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram γράφοντας πως πληροφορήθηκε για τα νέα επεισόδια όπως ο περισσότερος κόσμος από τα social media και ανέφερε και την απάντηση που πήρε όταν προσπάθησε να μάθει ο ίδιος το «γιατί».

Η απάντηση του Γιώργου Βαγιάτα

«Τις τελευταίες μέρες μου στέλνουν πάρα πολλοί και με ρωτάνε,για την «ανάσταση του Κάψε το Σενάριο». Με ρωτάνε λεπτομέρειες και κυρίως με ρωτάνε γιατί δεν συμμετέχω. Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως το έμαθα όπως οι περισσότεροι από τα ποστ των παιδιών. Δεν είχα καμιά ενημέρωση για την αναβίωση του. Από αυτά τα ποστ κατάλαβα πως τα νέα επεισόδια θα έχουν ως μέλη της ομάδας μόνο τον Λάμπρο,τον Δημήτρη και τον Ζήση.

Προφανώς το σοκ μου ήταν αρκετά μεγάλο,όχι μόνο για το ότι δεν θα συμμετέχω,αλλά και γιατί δεν με ενημέρωσαν. Προσπάθησα να μάθω το γιατί και η μοναδική απάντηση που πήρα ήταν πως «κανείς τους δεν θέλει να συνεργάζεται μαζί μου». Κάτι πιο συγκεκριμένο δεν υπάρχει. Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι σε αυτό το πρότζεκτ,το Κάψε το σενάριο ήταν που με έφερε στην Αθήνα, που μου άλλαξε επάγγελμα, που μου γνώρισε τους 4 πρώτους ανθρώπους που θεωρούσα φίλους εδώ και ήταν μια εκπομπή για την οποία δούλεψα μέρα νύχτα απλήρωτος και δεν με ενδιέφερε λεπτό γιατί τη λάτρευα.

Καλή επιτυχία λοιπόν στα παιδιά και ας ελπίσουμε σε 5 χρόνια από τώρα να μην αναστηθεί ξανά με ακόμα λιγότερα άτομα #elpizo_na_einai_i_teleutaia_fora_pou_tha_kano_sobaro_post #poso_alithoros_eimai_se_auti_ti_photo #den_borei_na_meinei_asxoliasto #borei_na_vlepo_to_mellon_gi_auto_toso_aplanes #telika_ekana_diafimisi_kai_gia_ta_nea_episodeia #hmm» έγραψε ο Γιώργος Βαγιάτας αναρτώντας μια φωτογραφία της παλιάς ομάδας στο instagram.

Τις τελευταιες μέρες μου στέλνουν παρα πολλοί και με ρωτάνε,για την «ανασταση του Κάψε το Σεναριο». Με ρωτάνε λεπτομέριες και κυρίως με ρωτάνε γιατι δεν συμμετέχω. Καταρχάς να ξεκαθαρισω πως το εμαθα όπως οι περισσότεροι απο τα ποστ των παιδιών. Δεν ειχα καμια ενημέρωση για την αναβίωση του. Απο αυτά τα ποστ κατάλαβα πως τα νεα επεισόδια θα έχουν ως μελη της ομάδας μονο τον Λάμπρο,τον Δημήτρη και τον Ζηση. Προφανώς το σοκ μου ηταν αρκετά μεγαλο,οχι μονο για το οτι δεν θα συμμετέχω,αλλα και γιατι δεν με ενημέρωσαν. Προσπάθησα να μάθω το γιατί και η μοναδικη απάντηση που πήρα ηταν πως «κανεις τους δεν θέλει να συνεργάζεται μαζι μου». Κατι πιο συγκεκριμένο δεν υπάρχει. Θα ήθελα παρα πολυ να ειμαι σε αυτο το πρότζεκτ,το Κάψε το σεναριο ηταν που με έφερε στην Αθήνα,που μου αλλαξε επάγγελμα, που μου γνώρισε τους 4 πρώτους ανθρώπους που θεωρούσα φιλους εδω και ήταν μια εκπομπή για την οποία δούλεψα μερα νυχτα απλήρωτος και δεν με ενδιέφερε λεπτο γιατι τη λάτρευα. Καλη επιτυχία λοιπόν στα παιδιά και ας ελπίσουμε σε 5 χρονια απο τωρα να μην αναστηθεί ξανα με ακόμα λιγοτερα ατομα #elpizo_na_einai_i_teleutaia_fora_pou_tha_kano_sobaro_post #poso_alithoros_eimai_se_auti_ti_photo #den_borei_na_meinei_asxoliasto #borei_na_vlepo_to_mellon_gi_auto_toso_aplanes #telika_ekana_diafimisi_kai_gia_ta_nea_episodeia #hmm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιωργος Βαγιατας (@g_vagiatas) στις

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!