Γιώργος Τσαλίκης: Αποκαλύπτει για το ποια είναι σήμερα η σχέση του με τον Νίκο Μουτσινά!

Γιώργος Τσαλίκης

Γιώργος Τσαλίκης και Νίκος Μουτσινάς είχαν συνεργαστεί για το Δέστε τους στο παρελθόν, από όπου ο τραγουδιστής είχε αποχωρήσει...

Κόντεψε να τον πνίξει τον Γιώργο Τσαλίκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν ανέφερε πως είχε απωθήσει από τη μνήμη της την περίοδο που ο τραγουδιστής πέρασε στην μικρή οθόνη ως παρουσιαστής. Μιλάμε φυσικά για το «Δέστε τους». Τι είχε να πει ο Γιώργος Τσαλίκης για την τότε συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά και ποια είναι η σχέση τους σήμερα;

[dfp_ads id=236982]

«Πολύ ωραία εμπειρία. Υποτίθεται ότι συντόνιζα. Κανονικά παιδιά, το Δέστε τους ήταν πάρα πολύ ωραίο. Πάρα πολύ ωραία εμπειρία για μένα. Γιατί έφυγα; Γιατί δεν γινόταν στο ίδιο κοτέτσι να υπάρχουν δύο κοκόρια, τσακώνονται. Το άλλο «κοκόρι» ήταν το καραφλό. Εν τω μεταξύ, όπως αποδείχθηκε, ο Νίκος είχε το δίκιο. Γιατί το όραμα του Νίκου για το Δέστε τους ήταν αυτό που έγινε όταν έφυγα εγώ. Εγώ είχα μια άλλη αντίληψη. Εγώ ήθελα το Δέστε τους! να γίνει σαν μια πρωινή εκπομπή, το απόγευμα. Να έχει και πιο σοβαρή συζήτηση, να έχει και στήλες. Η ιστορία πάντως έδειξε πως ο Νίκος είχε το δίκιο και αυτό το όραμα που είχε για την εκπομπή και πέτυχε πάρα πολύ και για αυτό κράτησε και με κάποιο διάλειμμα ξανασυνεχίζεται.

Εγώ δεν είμαι εγωιστής. Είμαι ένας άνθρωπος που πια έχω μια ηλικία που δεν έχω εγωισμούς. Επειδή δουλεύω τον εαυτό μου, κάνω την ψυχοθεραπεία μου, ξέρω ποιος είμαι, ξέρω τα κυβικά μου, μπορώ και αναγνωρίζω στον άλλον όταν κάνει κάτι καλύτερα από εμένα πως «ναι! το κάνει καλύτερα από εμένα», ή «τελικά αυτό που σκέφτηκε έχει δίκιο, λειτούργησε περισσότερο». Κι αυτό κάνω και στις συνεργασίες μου και στις δουλειές μου, για αυτό και δουλεύω ασταμάτητα, έχω πολλούς σταθερούς φίλους και συνεργάτες για χρόνια.

Για να τσακωθούμε πρέπει να θες να τσακωθούμε. Γιατί αν έχω κάνει βλακεία θα σου πω έκανα λάθος. Με τον Νίκο βεβαίως και μιλάμε, πολλή αγάπη. Ο Μουτσινάς τι μούτρα να μου κάνει. Όταν θα με δει θα μου πει «Σε σιχαίνομαι!», του λέω «Και εγώ το ίδιο!». Είναι ξεκάθαρη η σχέση μας. Με τον Νίκο έχουμε μια σχέση ειλικρίνειας. Το ότι δεν συμφωνείς με κάποιον άνθρωπο δεν σημαίνει ότι δεν τον σέβεσαι για αυτό που είναι ή για αυτό που κάνει. Υπάρχει σχέση ειλικρίνειας. Υπάρχουν πράγματα που κάνει ο Νίκος και τα θεωρώ θεϊκά και άλλα που θέλω να του πετάξω ό,τι έχω μπροστά μου. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν τον σέβομαι σαν προσωπικότητα» εξήγησε ο Γιώργος Τσαλίκης, ξεκαθαρίζοντας για το ποια είναι η σχέση του με τον Νίκο Μουτσινά.