Γιώργος Θεοφάνους:“Έπρεπε να βλέπατε πως φύγαμε τη μέρα του τελικού από το γύρισμα”

"Πάντα ήθελα να κάνω ένα παιδικό τάλεντ σόου. Προσπάθησα να πείσω τους ιθύνοντες και όλο.."

Βλέποντας το Music School πόσο ικανοποιημένος είστε από το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε πια τηλεοπτικά;

Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν το παρακολουθώ πάνω από ενάμισι χρόνο, αφού ξεκίνησε από το Ισραήλ. Πάντα ήθελα να κάνω ένα παιδικό τάλεντ σόου. Προσπάθησα να πείσω τους ιθύνοντες και όλο έπαιρνε τη θέση του κάτι άλλο. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή με την κατάλληλη ομάδα.

Πως είναι η συνεργασία σας με την Ευριδίκη;

Πάντα άψογη. Άλλωστε συνεργαζόμαστε και στο Mουσικό Mοναστηράκι. Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και πιστεύω ότι ήταν εξαιρετική επιλογή από την πλευρά του Mega.Εκτός από καλή μαμά είναι και πολύ μορφωμένη μουσικά και αυτό το βγάζει στα παιδιά.

Υπήρξε μια αντίδραση από τον Συνήγορο του Πολίτη κατά των παιδικών talent shows. Ποια είναι η γνώμη σας; Ανάλογα σόου υπάρχουν στο εξωτερικό από όλα τα μεγάλα brands και είναι σκληρά. Εδώ οι μεγάλοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την απόρριψη πόσο μάλλον μικρά παιδιά.
Πως ένα παιδί μπορεί να τραγουδάει και οι κριτές να έχουν γυρισμένη την πλάτη ή πως μπορεί να δεχτεί να περάσει αυτό και να απορρίψουν το φιλαράκι του. Εγώ γι αυτό ήμουν και είμαι φαν του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Γιατί δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα. Έπρεπε να βλέπατε πως φύγαμε τη μέρα του τελικού από το γύρισμα. Σαν να ήμασταν σε κατασκήνωση που τελείωνε και όλα μαζί σαν φιλαράκια , με συγκίνησή και κλάματα ανταλλάσσαμε διευθύνσεις. Αυτό αποδεικνύει, ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ τους.

Πηγή:YOY