Γιώργος Θεοφάνους: «Βλέπω τον εαυτό μου τώρα στο διαδίκτυο και με βρίζω»

«Η τηλεόραση ήταν για μένα πάρα πολύ δύσκολο πράγμα στην αρχή»

Στον Φώτη Βαλλάτο και στην εκπομπή JOY ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για το πρώτο διάστημα που βγήκε στην τηλεόραση με το X Factor και ποια είναι η διαφορά σήμερα, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως στην αρχή για να επιβιώσει «έκανε» τον τραγουδιστή.

Για την τηλεόραση, το X Factor και το Music School: «Η τηλεόραση ήταν για μένα πάρα πολύ δύσκολο πράγμα στην αρχή. Καταρχήν αρνιόμουν συνεχώς, επανειλημμένα μέχρι να φτάσω να αποδεχτώ την πρόταση για να κάνω το X – Factor τότε, το 2008. Ήταν πολύ δύσκολο πράγμα για εμένα και τον πρώτο χρόνο δεν μπόρεσα καθόλου να το διαχειριστώ. Δηλαδή βλέπω τον εαυτό μου τώρα στο διαδίκτυο, με βρίζω, δηλαδή, είμαι απαράδεκτος. Τώρα που κάνω αυτό το παιδικό talent show με τα παιδιά είμαι πιο πολύ στα νερά μου. Νιώθω ότι είμαι εκεί που μου αρέσει να είμαι.»

Για το γεγονός ότι έκανε τον τραγουδιστή για να επιβιώσει: «Όταν ξεκίνησα να γράφω και λίγο πριν πάω για σπουδές ακόμα στην Αμερική, δοκίμασα να κάνω και τον τραγουδιστή και όταν ήρθα εδώ δοκίμασα και αυτό. Μα δεν μπορούσα να επιβιώσω αλλιώς. Όταν ήρθαμε εδώ με την πρώην γυναίκα μου, δεν είχαμε χρήματα να πάρουμε ούτε πάπλωμα, ευτυχώς που ήταν καλοκαίρι, είχαμε μόνο σεντόνια. Αλλά τα έφερε και η τύχη και η πολύ δουλειά σιγά σιγά τα πράγματα. Δεν μετανιώνω που πέρασα αυτό και έκανα τον γλάστρο σε μια λαϊκή τραγουδίστρια.»