Γιώργος Σεϊταρίδης: «Ήταν συγκυρία πραγμάτων για να βρεθώ στο βουνό»

Ο ηθοποιός μιλά για την απόφαση του να ζήσει μακριά από την Αθήνα και το τι έπαιξε ρόλο σε αυτό.

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης βρέθηκε «Στα καλά καθούμενα» και μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη για την καινούρια παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο ίδιος πλέον ζει στο Πήλιο όπου ασχολείται με τη μελισσοκομία. Μια απόφαση που είχε πάρει αρκετά χρόνια πριν…

«Ήταν συγκυρία πραγμάτων για να βρεθώ στο βουνό.Είναι κάτι που δε το έχω εκφράσει ξανά δημόσια. Υπάρχουν δύο κόσμοι που διαλέγει ένας άνθρωπος και να τους συνδυάσει, ο ένας είναι ο υλικός κόσμος. Δηλαδή ακολουθώ αυτό που ζούμε, αυτό που μας έμαθαν και το άλλο είναι αυτό που όλοι μέσα μας αισθανόμαστε και θέλουμε να το δούμε, πολλοί το εκφράζουν ως ο πνευματικός κόσμος. Το θέατρο συνδυάζει και τους δύο. Το θέατρο ήταν ένας λόγος που βρέθηκα στο βουνό. Δηλαδή αντλώ ενέργειες. Και τώρα για αυτό κατέβηκα μετά από ένα χρόνο, να δω αν θα μπορούν αυτά να εκφραστουν στο θέατρο.»

Η Κατερίνα Καραβάτου θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα όσα είχαν γραφτεί το περασμένο διάστημα για την αυτή την απόφαση του ηθοποιού ανέφερε:«Εγώ αυτό που έχω εισπράξει είναι ότι έζησες ένα πάρα πολύ μεγάλο έρωτα, ο οποίος όχι σας οδήγησε στο βουνό, αλλά ότι θα θέλατε να κάνετε κάτι πολύ διαφορετικό. Κι ότι έτσι κάπως συνέβη αυτό. Είναι αλήθεια;» 

«Όχι. Αυτό είναι παραπληροφόρηση. Εγώ το βουνό το είχα δει πριν από αυτόν τον έρωτα, αν αντιλαμβάνομαι για ποιον μου μιλάς.» 

«Μιλάω για την Αποστολία Ζώη.»

«Όχι, ουσιαστικά εγώ την ανέβασα στο βουνό. Το θέατρο ήταν ο μεγαλύτερος λόγος που με έκανε ουσιαστικά να φύγω από τον Πειραιά» απάντησε ο Γιώργος Σεϊταρίδης.
//www.youtube.com/embed/xIwhMheOx3k