Γιώργος Παπακώστας: Τι λέει για το μέλλον του στην εκπομπή της Μενεγάκη μετά την παρεξήγηση;

Γιώργος Παπακώστας

Ο Γιώργος Παπακώστας δεν έχει εμφανιστεί καθόλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά την παρεξήγηση.

Πάνε περίπου 10 ημέρες που ο Γιώργος Παπακώστας δεν πρόλαβε να ενημερώσει εγκαίρως την Ελένη Μενεγάκη ότι θα λείπει από την εκπομπή. Ο chef έκανε λάθος με τα εισιτήρια του και έκλεισε το ταξίδι του στο εξωτερικό μια μέρα νωρίτερα, αποκαλύπτοντας το λάθος του στους followers του στο instagram.

Η απάντηση της παρουσιάστριας είχε έρθει τότε μέσα από την εκπομπή κι έκτοτε δεν ξαναείδαμε τον Γιώργο Παπακώστα.

Έφυγε ταξίδι και δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή! Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στον Γιώργο Παπακώστα!

Τι λέει για το μέλλον του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

[dfp_ads id=236982]

«Η παρεξήγηση έγινε, αλλά συνεχίζω κανονικά. Με την Ελένη μιλήσαμε στο τηλέφωνο και χθες και προχθές» απάντησε ο Γιώργος Παπακώστας λέγοντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και Στη Φωλιά των Κου Κου πως συνεχίζει κανονικά στην εκπομπή. όσο για όσους χαρακτηρίζουν την παρουσιάστρια «δύσκολη» ο chef απαντά:

«Δεν έχω δει εγώ άνθρωπο δύσκολο. Αν εννοείς δύσκολο το ότι ξέρει τι ζητάει και είναι κάποιες οι απαιτήσεις της… οκ. Μακάρι να ήταν όλοι οι άνθρωποι έτσι δύσκολοι. Κι εγώ είμαι δύσκολος.»

Μάλιστα ο ίδιος, λέει πως με την Ελένη Μενεγάκη συζητάνε γενικά προσωπικά πράγματα: «Λέμε γενικά πράγματα με την Ελένη γιατί είναι …. τα παιδιά. Δεν ήταν κάποιο μυστικό που είπε στον αέρα. Είχαμε χωρίσει με την Πατρίτσια, απλώς δεν το είχαμε πει στα περιοδικά.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!