Γιώργος Παπαδάκης: «Να πάψει να ασχολείται μαζί μου ο Γιώργος Αυτιάς»!

«Οι περισσότερες εκπομπές είχαν συστατικό το "καλημέρα". Ευτυχώς που έγινε "Πρωινό ΑΝΤ1" και γλιτώσαμε από αυτό».

Φαίνεται πως η άλλοτε μεγάλη τηλεοπτική κόντρα μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και του Γιώργου Αυτιά ξαναπαίρνει σάρκα και οστά. Η δήλωση του Γιώργου Αυτιά, σε πρόσφατη συνέντυξή του, ότι είχε περάσει σε τηλεθέαση τον Γιώργο Παπαδάκη όταν πήγε στον Alpha και βρέθηκαν απέναντι, πήρε απάντηση από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε στο ΒΗΜΑ μετά από ερώτηση για το αν τον μιμούνται: «Πάρα πολύ. Μα όταν αυτή η εκπομπή ξεκίνησε πρώτη, έναν χρόνο πριν από τις άλλες, όλα ήταν έτοιμα. Ακόμη και η ώρα που βγαίνουν οι οικονομικές ειδήσεις ήταν μανιέρα έτοιμη. Δεν υπήρχε πριν το κάνουμε εμείς ως εκπομπή. Ξεκίνησα με τον Γιώργο Κουρή, τον Κώστα Παναγίδη και αργότερα με τον Γιώργο Αυτιά. Η ανάγνωση των εφημερίδων ήταν πρωτόγνωρο! Μια φορά στη Ρούλα Κορομηλά τις διάβασε ο Γιώργος Τράγκας. Ακόμη και τον τίτλο της εκπομπής αντέγραψαν. Δεν υπήρχαν ευρηματικοί τίτλοι. Οι περισσότερες εκπομπές είχαν συστατικό το «καλημέρα». Ευτυχώς που έγινε «Πρωινό ΑΝΤ1″ και γλιτώσαμε από αυτό. Αν και η αλλαγή του τίτλου με ενόχλησε πάρα πολύ. Όταν έχεις μια πετυχημένη εκπομπή για καμιά εικοσαριά χρόνια, πρέπει να το δικαιολογείς στον κόσμο. Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να το αλλάξει. Άλλωστε η εκπομπή είναι του καναλιού, δεν είναι δική μου».

Η αλλαγή έγινε επειδή είχε και ο Γιώργος Αυτιάς στον τίτλο του το «καλημέρα»;

«Μη με βάζετε σε διαδικασία να μιλήσω για τον Γιώργο Αυτιά. Δεν θα το κάνω. Μιλάει εκείνος για εμένα».

Γιατί μιλάει για εσάς συχνά στις συνεντεύξεις του; Σας κάνει εντύπωση;

«Ναι. Θέλω να τον συμβουλέψω να πάψει να ασχολείται μαζί μου. Είναι εμμονή πια αυτό που γίνεται. Έχω γλυκές αναμνήσεις από όλους τους συνεργάτες μου. Με άλλους περισσότερες και με άλλους λιγότερες. Αυτό όμως πρέπει να σταματήσει πια».

Δείτε πώς σχολιάστηκε το θέμα στην εκπομπή «Μία»:

Διαβάστε ακόμα:

Μία: Ακόμα πιο ψηλά η τηλεθέαση στη δεύτερη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου