Γιώργος Παπαδάκης: Απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα!

Η οργισμένη απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη και η άσεμνη χειρονομία στον αέρα της εκπομπής.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε άγριο ξέσπασμα την περασμένη Παρασκευή εξαιτίας δημοσιευμάτων που αφορούσαν τους δύο παρουσιαστές.Τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιώργο Λιάγκα να έχει αυτοπροταθεί σε στελέχη του ΑΝΤ1 για τη θέση του Γιώργου Παπαδάκη όταν εκείνος φύγει από την τηλεόραση.

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε μια πραγματικά οργισμένη απάντηση κάνοντας λόγο για…ανίκανους, μέτριους και αποτυχημένους.

Σε έντονο ύφος σήμερα στην έναρξη της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε τη δική του απάντηση, από την οποία δεν έλειψαν και οι χειρονομίες:

«Όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για το επαγγελματικό μου μέλλον – δεν αφορά εσένα Γιώργη, μην τσιμπας ρε – πότε θα φύγω , τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Και κάτι άλλο, λέγομαι Γιώργος Παπαδάκης, το κυρ – Γιώργος στον μπαμπά σας. Δεν αφορά εσένα Γιώργη και άδικα εκνευρίζεσαι. Κάποιοι θα μηδενίσουν μια δουλειά 35 ετών και σε τελευταία ανάλυση, την πρώτη σε τηλεθέαση ενημερωτική εκπομπή τα τελευταία 24 χρόνια που είναι στον αέρα. Με πάνω από 30% τηλεθέαση καθημερινά. Λίγο σεβασμό τουλάχιστον ρε… τέτοιοι!»

//www.youtube.com/embed/aaNYxi5NtJc

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Παπαδάκης επανήλθε μιλώντας για τα ποσοστά τηλεθέασης του Πρωινού ΑΝΤ1 και δίνοντας τη δική του απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα:

«Αυτή η εκπομπή μην κοιτάτε που δε γράφονται πουθενά τα ποσοστά τηλεθέασης της. Γιατί το παρατηρήσατε. Όταν μία εκπομπή κάνει το διπλάσιο ποσοστό από την αμέσως προηγούμενη, δεν έχει γραφτεί ποτέ τίποτα.»

«Έχουν συνηθίσει να είσαι πρώτος» έσπευσε να απαντήσει ο συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη Ντίνος Σιωμόπουλος ωθώντας τον δημοσιογράφο να συνεχίσει εκφράζοντας την πικρία του.

«Έχουν συνηθίσει από τη μία, αλλά λένε πότε θα φύγεις από την άλλη. Όχι όλοι, κανα δυο. Και δεν μιλάω για τον Γιώργο Λιάγκα και άδικα Γιώργο εκνευρίστηκες, εκπορεύεται από κάποιους οι οποίοι… τι να πω.»

Δείτε εδώ την απάντηση:
//www.youtube.com/embed/7CArn7zVkiA