Γιώργος Παπαδάκης: Η αντίδραση του στην ερώτηση για τον Πορτοσάλτε

Πορτοσάλτε

Τι τον ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

Στο παιχνίδι που έπαιξαν στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Γιώργος Παπαδάκης κλήθηκε ανάμεσα στα σουτ να απαντήσει σε σύντομες ερωτήσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

«Κανονίζω έναν καφέ με τον Άρη Πορτοσάλτε… Πάμε;», ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιώργος Παπαδάκης χρειάστηκε ένα δύο δευτερόλεπτα, ωστόσο απάντησε θετικά επιχειρηματολογώντας πάνω σε αυτό, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν με τον Άρη Πορτοσάλτε έχουν ανταλλάξει κάποιες κουβέντες…

Γιώργος Παπαδάκης κατά Άρη Πορτοσάλτε: «Με ρόδονερο το στόμα σου όταν μιλάς για μένα»!

«Πάμε. Μπορεί να έχει πει μια κουταμάρα, να έχω πει μια κουταμάρα, να έχει πει μια απρέπεια, να έχω πει μια απρέπεια. Τελευταία, κάποιος επιτέθηκε στον Άρη Πορτοσάλτε από την εκπομπή μου και του είπα «δεν σου επιτρέπω γιατί δεν είναι εδώ για να υπερασπιστεί τον εαυτό του». Στην συνέχεια ο Πορτοσάλτε από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ με ευχαρίστησε. Πέρα από αυτά που έχουμε πει κατά καιρούς, που έχουμε «ρίξει» ο ένας στον άλλον, νομίζω ότι αν υπάρχουν τέτοιες στιγμές κάνουν καλό στο επάγγελμα και όχι στη σχέση μου με τον Άρη», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης.