Γιώργος Λιανός για «Όλα Παίζουν»: «Υπήρξε πρόβλημα στο…»

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην εκπομπή.

 «Ήταν ένα στοίχημα όχι να αποδείξω πιο πολύ στους άλλους ότι κοιτάξτε τα κατάφερα, είμαι κάπου αλλού και τα καταφέρνω, κάνουμε νούμερα, είναι ωραία εκπομπή. Πιο πολύ για τον εαυτό μου ότι μπορώ να αναλάβω κάποιο ρόλο.» είπε αναφορικά με το «Όλα Παίζουν» ο Γιώργος Λιανός. 

Όσον αφορά στα προβλήματα και τις εντάσεις που φαίνεται να υπήρξαν στην εκπομπή, ο παρουσιαστής του Alpha παραδέχτηκε πως: «Υπήρχε πρόβλημα στο ποιος θα αναλάβει ποιον συγκεγκριμένο ρόλο. Δηλαδή, δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρο το ποιος θα αναλάβει τι. Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε αυτό νομίζω ότι λύθηκαν οι παρεξηγήσεις και όλη αυτή η ανασφάλεια που νιώθαμε, γιατί πολλές φορές, ειδικά στις πρώτες εκπομπές υπήρξε ανασφάλεια. Έπρεπε να το βρούμε μεταξύ μας, κακά τα ψέματα, η παρέα δύσκολα φτιάχνεται.»

Με γνώμονα το χιούμορ ο παρουσιαστής σχολίασε και τις συμπαρουσιάστριες του:
«Όσον αφορά την Μπέττυ ταιριάζουν πιο πολύ τα χνώτα μας, έχουμε πιο πολύ το ίδιο σκεπτικό, με την Καμηλά εντάξει, είμαστε όλοι ερωτευμένοι κι εγώ το ίδιο στο πλατό και με την Καινούργιου, απλά ότι θαυμάζουμε αυτό  το είδος ζωής που λέγεται Καινούργιου.»

//www.youtube.com/embed/bCMopcnJcSg