Γιώργος Λιανός: «Είχαμε κάνει μια κουβέντα με τον Γιώργο Λιάγκα»

Ποιοι λόγοι οδήγησαν τον παρουσιαστή στην έξοδο του ΑΝΤ1; Τι λέει για τον Νίκο Μουτσινά;

Ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε στην πρεμιέρα του Σπίτι μου Σπιτάκι και μίλησε για την μεταγραφή του από τον ΑΝΤ1 στον ALPHA και τη νέα εκπομπή που θα αντικαταστήσει το «Δέστε Τους».

«Υπήρχε μια σκέψη να το συνεχίσουμε και φέτος. Είχαμε κάνει μια κουβέντα με τον Γιώργο ότι αν όλα τα πράγματα είναι καλά θα συνεχίσουμε και φέτος στο Πρωινό. Ίσως να είναι και προσωπικός ο λόγος, ένιωθα την ανάγκη να κάνω κάτι παραπάνω και η κατάσταση στον ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή είναι αρκετά busy. Έχει πάρα πολύ κόσμο, έχει κάνει πάρα πολλές μεταγραφές, με συμβόλαια, με κόσμο που πληρώνεται κάθε μήνα και πρέπει να παραδώσει έργο. Θεώρησα ότι ίσως ήταν η κατάλληλη εποχή να πάρω ένα ρίσκο και να κλείσω έναν κύκλο και να ανοίξω έναν καινούργιο.», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιανός, εξηγώντας πώς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Όσο για τη νέα απογευματινή εκπομπή του ALPHA, ο παρουσιαστής τονίζει: «Είναι μια ζώνη πολύ επιτυχημένη που έχει συνδεθεί με το όνομα του Νίκου. Ο Νίκος το έχτισε, έφτιαξε κάτι πολύ επιτυχημένο. Η βαρύτητα αυτού του πράγματος είναι μεγάλη και πέφτει στους ώμους μας, αλλά δεν θεωρώ τους εαυτούς μας σαν τη συνέχεια του Νίκου και της παρέας του Δέστε Τους. Θεωρώ ότι ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια με καινούργιες ιδέες. Δεν πατάμε πάνω στα παλιά, αυτό ήταν ένα επιτυχημένο πράγμα που πέρασε στο παρελθόν. και φυσικά είναι ευθύνη η ζώνη».

Διαβάστε ακόμα:

Όλα παίζουν: Το τρέιλερ της νέας εκπομπής του ALPHA