Γιώργος Λιάγκας: «Ξέρω πέντε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν διακοπές σε σκάφη»

Η αποκάλυψη του δημοσιογράφου και ο εκνευρισμός του με την Σάσα Σταμάτη...

Με την χριστουγεννιάτικη εξόρμηση της κόρης του Τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ στο πιο κοσμικό θέρετρο της Ελβετίας ασχολήθηκαν σήμερα στο «Πρωινό». Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Ελιάνα Μηλιού διασκέδαζε την Πρωτοχρονιά στο Gstaad Palace και όπως ήταν αναμενόμενο το γεγονός συνδέθηκε αμέσως με την αριστερή πολιτική πορεία που ακολουθεί ο πατέρας της.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Ξέρω τουλάχιστον πέντε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που το καλοκαίρι έκαναν διακοπές σε σκάφη πλουσίων, δεν είναι κακό αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να πω ποια».

Όταν η Σάσα Σταμάτη είπε για τις διακοπές της Ελιάνας Μηλιού πως «Είναι προκλητικό», ο Γιώργος Λιάγκας παρατήρησε εκνευρισμένος: «Σε παρακαλώ πολύ, δεν θέλω να λέμε χαζομάρες. Μη λέμε πράγματα τα οποία είναι ηλιθιότητες. Είναι άλλο η πρόκληση. Απλώς μας κάνει εντύπωσει πώς ο ένας πρεσβεύει το ένα και η άλλη κάνει το άλλο. Θα ήταν προκλητικό αν πήγαινε με κλεμμένα λεφτά. Δεν έκλεψε».

Ο Γιώργος επέστρεψε στην αναφορά του για τις διακοπές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε πολυτελή σκάφη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι πρόκληση. Θα είναι μεγαλύτερη πρόκληση να σας πω ποια στελέχη είναι, αλλά δεν θα σας πω. Δεν θα το πω ποτέ γιατί ξέρω ότι οι ίδιοι δεν το θέλουν».

//www.youtube.com/embed/xRB81CFkaQo