Γιώργος Λιάγκας: «Το πρώτο μας παιδί έγινε στο σκάφος»

Φαίη Σκορδά: «Σταμάτα παιδί μου! Σταμάτα!»

Στη «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησαν οι συντελεστές του «Πρωινού» για τη χρονιά που πέρασε και όχι μόνο! 

«Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος έχει επιλέξει αυτή την εκπομπή επειδή είμαστε ζευγάρι. Σαφώς είναι μία παράμετρος ωραία, που έχει την πλάκα της, έχει μία πινελιά, αλλά ο κόσμος έχει επιλέξει αυτή την εκπομπή για την εκπομπή και για το πως είμαστε και σαν παρουσιαστές. Εγώ χαίρομαι γιατί είναι καλά στημένη αυτή η εκπομπή. Έχουμε μία εξαιρετική αρχισυντάκτρια την Ελεάννα Τρυφίδου» δήλώσε η Φαίη Σκορδά για την αγάπη που έχει δείξει το κοινό στις εκπομπές του ζευγαριού.

Την άποψη του για την τηλεθέαση της εκπομπής αυτή τη χρονιά εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας:
«Πάντα μιλάω για τα νούμερα στην τελευταία εκπομπή. Τώρα είμαστε μία πριν το τέλος, οπότε δικαιούμαι να μιλήσω. Φέτος ήταν δύσκολη χρονιά για την ψυχαγωγία γενικότερα, επειδή οι πολύ σημαντικές πολιτικές εξελίξεις που ακόμα δεν έχουν τελειώσει δώσαν πολύ μεγάλο κομμάτι της ψυχαγωγίας στην ενημέρωση. Αν σκεφτείτε ότι δύο -τρεις μήνες μιλούσαμε για το αν θα γίνουν εκλογές, μετά γίνανε εκλογές, αν θα βγούμε από το ευρώ ή δε θα βγούμε. Όλο αυτό ας πούμε συνολικά έκοψε κομμάτι από την ψυχαγωγία, όχιμόνο από εμάς και την πήγε στην ενημέρωση. Τώρα όσον αφορά στον ανταγωνισμό, το έχω πει ότι μακάρι να υπάρχουν ισχυροί αντίπαλοι σε οποιαδήποτε ζώνη και σε οποιαδήποτε σεζόν, γιατί αν δεν υπάρχει ισχυρός αντίπαλος, δεν έχεις λόγο ύπαρξης εσύ. Κάποια στιγμή δηλαδή θα ‘ρθει ένα στέλεχος και θα πει «από τη στιγμή που παίζει μόνος του ο Λιάγκας γιατί να πληρώνεται, γιατί να έχει εκπομπή, γιατί να έχει τέσσερις συνεργάτες, γιατί να έχει μία μεγάλη ομάδα;» Άρα εμείς που είμαστε επαγγελματίες και ζούμε χρόνια με αυτά τα παιδιά, μας συμφέρει πάντα να υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός, το έχω ξαναπεί.»

Από την συνέντευξη του ζευγαριού, δεν έλειψαν τα πειράγματα και οι αποκαλύψεις, αφού η Φαίη Σκορδά επανέλαβε τα «παράπονα» της για το σκάφος με το δωμάτιο …τάφο και ο Λιάγκας το υπερασπίστηκε με… επιχειρήματα:
«Κοίτα, το υποβάθμισε… Ήταν ένα σκαφάκι μικρό, αλλά σκαφάκι σκαφάκι, δεν ήταν τάφος, μια χαρά δωμάτιο ήταν. Μάλιστα εκεί κάναμε και τον Γιάννη. Το πρώτο μας παιδί στο σκάφος έγινε, γιατί ήμασταν όλο το καλοκαίρι. Μια χαρά σκάφος ήταν. Αφήστε την να λέει. Αυτές τις οικονομικές δυνατότητες έχουμε, μια χαρά σκάφος ήταν, τι να έχουμε υπερωκεάνιο. Τώρα με το φουσκωτό δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα.»

https://www.youtube.com/embed/XGrTe1TwmBE