Γιώργος Λιάγκας: «Την πρώτη μέρα που είδαμε ένα 62% του Μάρκου…»

Τι είπε ο παρουσιαστής για τον τηλεοπτικό του «αντίπαλο»;

Καλεσμένος στην παρέα του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή χθες το βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στο Όλα Μπιπ για τον τηλεοπτικό του αντίπαλο Μάρκο Σεφερλή, τα νούμερα τηλεθέασης και την αντίδραση που είχαν την πρώτη μέρα με τη Φαίη Σκορδά για τη μεγάλη διαφορά.

«Έχω πάρει έναν κούκλο Σεφερλή και μια κούκλα Τσαβαλιά και βάζουμε βελόνες…Επειδή βγαίνω σε διάφορες συνεντεύξεις έξω που με ρωτάνε και δε μιλάω ποτέ για νούμερα τηλεθέασης. Δεν σημαίνει επειδή δε μιλάμε για τα νούμερα τηλεθέασης δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης. Είμαι πολύ νουμεράκιας. Δηλαδή καθημερινά σηκώνομαι και βλέπω τα νούμερα τι πήγε καλα, τι δεν πήγε καλά. Ενισχύω αυτό που πήγε καλά και κόβω αυτό που δεν πήγε καλά. Είναι προφανές. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι γαι εμάς που κάνουμε τηλεόραση μπούσουλας της δουλειάς μας. Πρέπει να είσαι τουλάχιστον γελοίος να βγαίνεις… τόσα χρόνια έχουμε πάει καλά, μας έχει ανταμείψει ο κόσμος με υψηλά νούμερα. Να βγω λοιπόν να πω «μπράβο, είμαι πρώτος στα νούμερα» δε το έχω πει ποτέ. Γιατί σε κατηγορούν ότι δε μιλάς για νούμερα τηλεθέασης όταν και πρώτος δεν έχεις βγει να πανηγυρίσεις τα νούμερα της τηλεθέασης

Για τη διαφορά τηλεθέασης των πρώτων ημερών:
«Περιμέναμε όλοι ότι τις πρώτες μέρες θα υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά. Το έχουμε ξαναζήσει. Όταν λοιπόν την πρώτη μέρα σηκωθήκαμε, τα μεγαλύτερα που έχουμε δει απέναντι μας, η αλήθεια είναι, τα έχει κάνει ο Μάρκος Σεφερλής. Την πρώτη μέρα που είδαμε ένα 62% γελάγαμε δεν παγώσαμε. Το τι γέλιο ρίξαμε, ειλικρινά σας μιλάω. Κι επειδή ήταν και τέτοια η διαφορά ε γελάσαμε. Και να σου πω και κάτι κι αν κάποια χρονιά ο κόσμος αποφασίσει να τελειώσει αυτή η εκπομπή και να κάνουμε κάτι άλλο, θα πρέπει δηλαδή να βάλουμε μαύρες πλερέζες; Θα είσαι πολύ αχάριστος και πολύ βλάκας να στεναχωρηθείς όταν θα σταματήσει αυτό.»

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε ακόμα στο περιστατικό με τις φάρσες…«Να σου πω γιατί δεν κάνουμε φάρσες; Γιατί είδα πρώτον αυτό και λέω άσε μην πάθουμε καμια στραβή και δεύτερον γιατί ο Μάρκος τις κάνει καλύτερα.»