Γιώργος Λιάγκας: Τα δημοσιεύματα για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

«Καλά έκανε και απάντησε, δικαίωμά του είναι -και δεν μας ενδιαφέρει αν είναι ομοφυλόφιλος».

Με αφορμή την απάντηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε έξω από τα δόντια και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Καλά έκανε και απάντησε, δικαίωμά του είναι -και δεν μας ενδιαφέρει αν είναι ομοφυλόφιλος. Το θέμα είναι, αν δεν ισχύει κάτι πρέπει αυτός ο κιτρινισμός να σταματήσει. Θυμάστε όταν ήταν υποψήφιος για δήμαρχος της Αθήνας και ήθελαν να τον χτυπήσουν είπαν ότι υπάρχει ένα περίεργο βίντεο με διάφορες σεξουαλικές πράξεις. Εγώ δεν ξέρω αν υπάρχει. Τον έχουν στην μπούκα».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Σάσα Σταμάτη με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, της τόνισε ότι τον Γενάρη που έγραψαν ότι παντρεύτηκε ήταν στην Πράγα με τη Ράνια Τζίμα, ενώ το πρόσωπο που υποτίθεται ότι είναι ζευγάρι δεν τον γνωρίζει. 

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε για τα κατά καιρούς κακόβουλα δημοσιεύματα που τον αφορούν, λέγοντας: «Αν έκανα αγωγές για όλα αυτά που έχουν ειπωθεί για μένα δεν θα χρειαζόταν να δουλέψω ποτέ στη ζωή μου. Έχουν ειπωθεί τέρατα. Δεν μου ασκείται κριτική, γράφονται εμπάθειες και κακίες. Εδώ εγώ θα είχα κάνει αγωγή»!

https://www.youtube.com/embed/fQwGa34FME4