Γιώργος Λιάγκας: «Πολεμάμε καθημερινά για το καλύτερο»

«Θα ήμουν αγνώμων μπροστά στη μεγάλη αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος αν σχολίαζα νούμερα τηλεθέασης».

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη από την αρχή της σεζόν, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στα «Αποκαλυπτικά» για τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη, τα νούμερα τηλεθέασης και τις αλλαγές που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα στο «Πρωινό».

«Δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή», υποστηρίζει ο Γιώργος Λιάγκας και εξηγεί: «Το Πρωινό που φέτος κάνουμε για πέμπτη χρονιά είναι ένα κατεξοχήν γυναικείο τηλεοπτικό προϊόν το οποίο απαρτίζεται από 4-5 συγκεκριμένα πράγματα. Φέτος, επειδή έχει αλλάξει η ομάδα και θέλαμε να κάνουμε μεγαλύτερη διάδραση και το έχουμε εμπλουτίσει με κάποια παιχνίδια. Από πέρυσι κάναμε παιχνίδια, ότι κάναμε πέρυσι κάνουμε και φέτος».

Για τα νούμερα τηλεθέασης και την πρωτιά του Μάρκου Σεφερλή στην αρχή των μονομαχιών, ο παρουσιαστής αναφέρει: «Θα ήμουν αγνώμων μπροστά στη μεγάλη αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος αν σχολίαζα νούμερα τηλεθέασης. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Για πέμπτη χρονιά υπάρχει μια πολύ μεγάλη αποδοχή του κόσμου στη συγκεκριμένη εκπομπή. Τώρα αν είναι πρώτος ο ένας, δεύτερος ο άλλος… Εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε καλές εκπομπές, να περνάμε καλά εμείς, να περνάει καλά κυρίως ο κόσμος που μας βλέπει και από τη στιγμή που βλέπουμε την αποδοχή του κόσμου προχωράμε μπροστά». 

«Πολεμάμε καθημερινά για το καλύτερο και νομίζω είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι από την αποδοχή του κόσμου», καταλήγει ο Γιώργος Λιάγκας.

//www.youtube.com/embed/U7fsPigY6X8