Γιώργος Λιάγκας – Πασχάλης Τσαρούχας: Νέος γύρος κόντρας!

«Σας τα 'πε ο Αρναούτογλου προχθές, μια χαρά σας έχ...σε»!

Με τη δήλωση του Πασχάλη Τσαρούχα ότι η Θεοφανία Παπαθωμά «έμεινε πολύ καιρό στο σπίτι μαζί μου ούσα έγκυος μέχρι να ετοιμάσουν το καινούριο τους σπίτι με τον Γρηγόρη Πετράκο», είχε ξεκινήσει η κόντρα του ηθοποιού με τον Γιώργο Λιάγκα.

Τα σχόλια του παρουσιαστή είχαν λάβει σκληρή απάντηση από τον Πασχάλη Τσαρούχα. «Αν δεν του έχει αφήσει κτήματα ο πατέρας του παίρνει μια γυναίκα και την κάνει κτήμα. Όταν του τύχει να δούμε τι θα κάνει», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, οι δύο άντρες βρέθηκαν τετ α τετ στο Πρωινό και έλυσαν τις διαφορές τους. Ή τουλάχιστον, έτσι νομίζαμε…

Όταν σε δηλώσεις του ηθοποιού στο Πρωινό, η ρεπόρτερ τον ρώτησε για τα προσωπικά του, ο Πάσχαλης Τσαρούχας ενοχλήθηκε τόσο που είπε: « Θα λέμε τέτοια; Τι με ρωτάς; Ο κόσμος δεν θέλει να ξέρει τίποτα. Σας τα 'πε ο Αρναούτογλου προχθές, μια χαρά σας έχ…σε»!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση αυτή πήρε απάντηση από τον Γιώργο Λιάγκα και ένας νέος γύρος κόντρας μόλις ξεκίνησε: «Καταρχήν θέλω να τον ενημερώσω ότι δεν μας έχ…σε κανένας Αρναούτολγου. Καταρχήν θα μύριζε… Ίσα ίσα το αντίθετο. Τον αδικεί όλο αυτό που είπε. Τον αδικεί! Δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει, ενώ έχουμε πάει εκεί για να προβάλουμε το μαγαζί του, ότι σας έχεσε ο Αρναούτογλου. Δεν είναι ωραίο. Και είναι άντρας αυτός, δεν τον τιμά δηλαδή! Μετά τη δεύτερη φορά δεν είναι παρεξήγηση…».

https://www.youtube.com/embed/uPd0OHvFtIo