Γιώργος Λιάγκας: «Όταν ο Κωστόπουλος «έπεσε»…»

«Αν ο Πέτρος δεν βρισκόταν σε κακή διάθεση με την ιστορία του χωρισμού, θα...»

Η συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη άναψε φωτιές στο Πρωινό, εξάλλου ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα.

Μπορεί οι δυο τους να βρέθηκαν απέναντι την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά, ωστόσο και μέσα από όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό φαίνεται πως υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα τους. Πως έκρινε ο Γιώργος Λιάγκας τα όσα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος;

Ο χωρισμός, τα νούμερα τηλεθέασης και η απόφαση να μην κάνει πρωινό

 «Είναι κάτι σημαντικό εδώ. Ότι όταν κλήθηκαν να πάρουν την απόφαση για το αν θα συνεχίσουν ή όχι, επειδή κάποια στιγμή υπήρχε ένα κακό κλίμα, όλη αυτή η βλακεία επειδή ήταν λίγο πίσω στα νούμερα. Που ήταν αξιοπρεπέστατα τα νούμερα, γιατί τώρα όταν λέμε για εκπομπές που κάνουν μεγάλα νούμερα, όποιος κάνει ένα πάνω ή ένα κάτω είναι βλακεία να λες ότι κάνει επιτυχία ή αποτυχία. Επειδή συναντήθηκα με τον Πέτρο και μιλήσαμε κιόλας, ότι ο αν ο Πέτρος δεν βρισκόταν σε κακή διάθεση με την ιστορία του χωρισμού, θα μπορούσαν να συνεχίσουν την εκπομπή και να παραμείνουν χωρισμένοι και να κάνουν άλλη μία χρονιά εκπομπή.»

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου στον Θέμο Αναστασιάδη!

Πρωινό mou: «Δεν άντεχα άλλο το κουτσομπολιό»

«Εγώ θέλω να απαντήσω στην Μαίρη. Θα αντιμετώπιζαν διαφορετικά τα μέσα τον εκδότη – κραταιό Κωστόπουλο που δεν ήταν από τη showbiz, αυτός κατηύθυνε τη showbiz όντας επικεφαλής μεγάλου εκδοτικού ομίλου. Όταν όμως ο ίδιος, και για αυτό το είπα πολλές φορές και παρεξηγήθηκα, έπεσε, ήταν πτώση για τον Πέτρο να αναγκαστεί να κάνει πρωινή ζώνη παιδιά, να είμαστε ειλικρινείς. Δηλαδή αυτά που σχολίαζε και έγραφε «ο Λιάγκας η Σκορδά αυτό…» αναγκάστηκε να τα κάνει ο ίδιος. Δεν ήταν ευχάριστο για τον Κωστόπουλο άσχετα που το έκανε καλά τελικά. Γι' αυτό ίσως τον κατακρεούργησαν, γιατί πια σου έλεγαν «δεν είσαι πια ο κραταιός ρε μάγκα, είσαι ένας από αυτούς που εσύ ας πούμε έκρινες και τους είχες πιόνια. Εγώ το έζησα αυτό σε άλλο βαθμό γιατί ποτέ δεν ήμουν εκδότης, όταν στην αρχή της εκπομπής στο MEGA ήμουν και αρχισυντάκτης στη Real Life. Φανταστείτε τον Κωστόπουλου που ήταν εκδοτάρα. Και να σου πω και κάτι, λείπει η βραδυνή εκπομπή συνεντεύξεων του Κωστόπουλου από την ελληνική τηλεόραση.»

//www.youtube.com/embed/vj8s0vbZKSk