Γιώργος Λιάγκας: Όσα είπε για το πένθος της Βέφας Αλεξιάδου

«Είναι πολύ άκομψο για όλους όσοι λένε "Μα, δεν ντρέπεται λίγο"... Είναι μια μάνα που έχασε το παιδί της. Το σέβεσαι, υποκλίνεσαι...»

Τη συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, τονίζοντας ότι η κοινωνία μας είναι υποκριτική.

«Μου φάνηκε πολύ ειλικρινής. Είναι ένας άνθρωπος πολύ αξιοπρεπής η Βέφα, την έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος. Είναι μια δυνατή γυναίκα και προφανώς βρίσκει τη δύναμη από την πίστη της στη θρησκεία», ανέφερε ο Γιώργος και συνέχισε: « Είναι πολύ άκομψο για όλους όσοι λένε «Μα, δεν ντρέπεται λίγο»… Είναι μια μάνα που έχασε το παιδί της. Το σέβεσαι, υποκλίνεσαι… Δηλαδή, τι περιμένεις από αυτόν που έχει μείνει πίσω; Να βοηθήσει τους άλλους. Αν περίμενες να κλειστεί σε ένα τρελοκομείο θα ήμασταν εμείς ως κοινωνία με την κλειδαρότρυπα χαρούμενοι.»Πω! Πω! Τρελάθηκε η Βέφα!» θα λέγαμε. Θα ικανοποιούσαμε όμως ότι αγαπάει πολύ τα παιδιά της και τρελάθηκε. Κοιτάχτε πόσο άρρωστο είναι! Το υγιές που είναι αυτό να δώσει δύναμη, εμείς το θεωρούμε παράλογο».

https://www.youtube.com/embed/9FguZZJ4IWk