Γιώργος Λιάγκας: «Οι περισσότεροι από αυτούς της ΕΡΤ δεν θα μπορούσαν να σταθούν ούτε στο διάδρομο ενός ιδιωτικού καναλιού»!

«Προφανώς, οι επιλογές είναι αποτυχημένων ανθρώπων ή αποτυχημένες οι επιλογές για να κάνεις 2%»!

Σε μια περίοδο που η ΕΡΤ βρίσκεται καθημερινά στις στήλες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ -κυρίως για αρνητικούς λόγους- κι ενώ ο χαρακτηρισμός «μαλιάγκας» του Σίλα Σεραφείμ μέσα από την κρατική συχνότητα για τον Γιώργο Λιάγκα έπαιξε και σχολιάστηκε παντού, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έκανε μια ακόμα αναφορά στο θέμα για να ξεκαθαρίσει τη θέση του: «Να θυμίσω πως είχα πει για την ΕΡΤ ότι δεν κάνει νούμερα τηλεθέασης, ενώ άλλες κρατικές τηλεοράσεις παγκοσμίως κάνουν νούμερα τηλεθέασης -αυτή δεν είναι η γνώμη μου, είναι κάτι δεδομένο. Επίσης, είχα πει για την ΕΡΤ ότι είναι χωνευτήρι διορισμών όλων των κυβερνήσεων -επίσης δεν είναι η γνώμη μου, είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι. Προφανώς τους ενόχλησε και με είπαν «μαλιάγκα». Δεν με ενοχλεί, απλώς, αν το έκανε ιδιωτικό κανάλι αυτό θα είχε γίνει… θα με είχαν κρεμάσει στο Σύνταγμα. Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς τους βλέπει και κανένας»;

Σε αυτό το σημείο η Φαίη Σκορδά σημείωσε πως: «Κάποτε το πρόγραμμα της ΕΡΤ ήταν ανταγωνιστικό, τώρα δεν είναι» και έδωσε πάσα στον Γιώργο Λιάγκα για να πει: «Οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει περάσει από την ιδιωτική τηλεόραση και έχει σφυριλατηθεί στον σκληρό ανταγωνισμό, πάει στην ΕΡΤ και κάνει περίπατο παρουσιάζοντας μια εκπομπή. Οι περισσότεροι από αυτούς της ΕΡΤ δεν θα μπορούσαν να σταθούν ούτε στο διάδρομο ενός ιδιωτικού καναλιού. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια. Προφανώς, οι επιλογές είναι αποτυχημένων ανθρώπων ή αποτυχημένες οι επιλογές για να κάνεις 2%».

Κλείνοντας τη συζήτηση, η Φαίη θυμήθηκε τη δική της εμπειρία από τη μοναδική επαφή που είχε με την ΕΡΤ: «Ήμουν 20 και κάτι, μόλις είχα γυρίσει από Ιταλία και έκλεισα ένα ραντεβού με μέσο στην ΕΤ3 και τους είπα «δεν θέλω να πληρώνομαι, θέλω μόνο να κάνω την πρακτική μου» και μου είπαν «δεν έχεις προϋπηρεσία, δεν μπορούμε να σε πάρουμε»…»!

https://www.youtube.com/embed/PpJCEWgtdIE