Γιώργος Λιάγκας: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι το χαϊδεμένο παιδί του Alpha»

Η παρουσιάστρια φέρεται να έχει χρησιμοποιείσει άσχημους χαρακτηρισμούς μιλώντας στην ομάδα της.

Η επίσκεψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ι.Μ. Αγίου Κυπριανού που λύνει μάγια, το θέμα που αποκάλυψε χθες το TLIFE, απασχόλησε σήμερα τους συνεργάτες του «Πρωινό».

Αντικείμενο συζήτησης έγιναν επίσης και οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί που σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να χρησιμοποίησε η παρουσιάστρια του Alpha εναντίον των συνεργατών της, πριν από λίγες μέρες. «Εγώ επειδή μίλησα με κάποιους ανθρώπους, τα έχει πει…», υποστήριξε η Σάσα Σταμάτη. «Τα λόγια αυτά έφτασαν στα αφτιά υψηλά ιστάμενου και είπε «Τέρμα, ως εδώ»!», τόνισε ο Άρης Καβατζίκης, αναφερόμενος στην -λίγων ωρών- απόφαση του καναλιού να την θέσει εκτός Alpha.

Επειδή όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα βρίσκεται στις οθόνες μας και αυτό το Σαββατοκύριακο, παρά των όσων φαίνονται να έχουν συμβεί, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ότι: «Προφανώς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι το χαϊδεμένο παιδί του Alpha, που ο Alpha ανέχεται τον περίεργο χαρακτήρα της».

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της, δεν μπορούσε να το χωνέψει: «Μα εδώ ο ιδιοκτήτης δεν μιλάει έτσι και μιλάς εσύ;», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

//www.youtube.com/embed/oIFY3t9Hk5E