Γιώργος Λιάγκας για Δέσποινα Βανδή: «Θεωρώ ότι και αυτή έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική»

Φαίη Σκορδά: «Για μένα ήταν μεγάλο λάθος της Δέσποινας που δεν βγήκε τότε να μιλήσει».

Πρώτο θέμα συζήτησης σήμερα στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές είναι η συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ Α Τετ». Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε …light τον σχολιασμό, μιλώντας για την ειλικρίνεια της τραγουδίστριας στις απαντήσεις της για την περιβόητη συνέντυξη στο Discovery πριν από κάποια χρόνια.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ανέφερε τα εξής: «Δεν πρέπει να απολογείται κάποιος αν είναι πλούσιος. Η επίδειξη πλουτισμού είναι κακή. Η συνέντευξη αυτή τότε είχε κάνει όντως κακό στη Δέσποινα και τον Ντέμη τότε. Εγώ την είχα δει και είχα πάθει σοκ τότε. Αυτά που είπαν δεν τα είπαν με το πιστόλι στον κρόταφο. Εγώ βλέπω ότι ο τρόπος που ζουν είναι ανθρώπων που έχουν μια οικονομική άνεση προφανώς, αλλά ούτε επίδειξη κάνουν. Είπαν αυτά που είπαν τότε, τα είπαν και σε λάθος εκπομπή, έκαναν και λάθος μοντάζ, έγινε μια λάθος εικόνα που θα έπρεπε η Δέσποινα και ο Ντέμης να έχουν βγει από τότε και να το τελειώσουν. Θεώρω ότι και αυτή έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική».

Σε παρόμοιο μήκος κύματος και η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Για μένα ήταν μεγάλο λάθος της Δέσποινας που δεν βγήκε τότε να μιλήσει. Η Δέσποινα για μένα έπρεπε να μιλάει πιο πολύ».
 
https://www.youtube.com/embed/yIMwrt-_ENs