Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά για την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα από την εκπομπή του!

Γιώργος Λιάγκας

Τι ακριβώς συνέβη στη Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα;

Η Χριστίνα Κολέτσα, σύμφωνα με τα όσα είχαν μεταφερθεί στο Happy Day από την Τίνα Μεσσαροπούλου, αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα μέσα σε 3 λεπτά από την έναρξη της κουβέντας τους!

[dfp_ads id=236982]

«Μέσα σε 3 λεπτά σηκώθηκε και είπε «Φεύγω, δεν νιώθω άνετα»! Επιστρατεύθηκε ο Σπύρος Πούλης για να καλύψει το κενό. Δεν αισθάνθηκε άνετα με τις ερωτήσεις που της έκανε ο Γιώργος Λιάγκας», είχε αναφέρει η δημοσιογράφος στο Happy Day.

Δείτε το στιγμιότυπο με όλα όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Alpha για το περιστατικό που συνέβη στα πλατό του ΑΝΤ1

Σε συνέντευξη που παραχωρεί στο Man of Status και στην Μαρία Κολλιάτσα, ο Γιώργος Λιάγκας απαντά σχετικά με το περιστατικό και αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη…

«Δεν αποχώρησε ποτέ κανένας καλεσμένος από την εκπομπή. Στο συγκεκριμένο περιστατικό η κοπέλα ήταν πολύ πιεσμένη, πράγμα το οποίο μου το είπε και η ίδια κατά την διάρκεια της συνέντευξης, και αποφασίσαμε από κοινού να μην συνεχίσουμε. Όλο μάλιστα αυτό έχει αποτυπωθεί στις κάμερες. Για προφανείς λόγους δεν το παίξαμε.»