Γιώργος Λιάγκας: «Δε μου έχει βγει ποτέ ερωτική επιθυμία με άντρα…»

Γεωργαντάς: «Παιδιά στη Μύκονο μου έκανε αγκαλιές το βράδυ!»

«Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν την επιθυμία του πανηδονισμού και αν δεν υπήρχαν τα ταμνπού ή αν δεν ζούσαμε στις κοινωνίες που ζούμε, όλοι θα μπορούσαν να δοκιμάσουν, έστω και από περιέργεια, την ερωτική εμπειρία με το ίδιο φύλο. Αν δεν υπήρχε η κατακραυγή της κοινωνίας, οι πάντες θα ήθελαν να δοκιμάσουν τα πάντα.» δήλωσε η Άννα Βίσση στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και τον Πάνο Γιαννακόπουλο και ο Άρης Καβατζίκης  μετέφερε τις δηλώσεις της στο Πρωινό.

«Εμένα δε μου έχει βγει ρε Άρη, σου μιλάω ειλικρινά. Επειδή είμαι πολύ ειλικρινής άνθρωπος, σου μιλάω εν τιμή. Είμαι σε θέση να αναγνωρίσω τον ωραίο άντρα. Να λέω αυτός ο άντρας είναι ωραίος. Τον θαυμάζω. Δε μου έχει βγει ποτέ ερωτική επιθυμία. Δεν κατηγορώ τους άλλους» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και τότε ο Θέμης Γεωργαντάς «έδωσε» τον συνεργάτη του…

«Παιδιά στη Μύκονο μου έκανε αγκαλιές το βράδυ!» είπε με χιούμορ και ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε το αστείο…«Κοιμήθηκα με τον Γεωργαντά που είναι Κούρος και … τίποτα!»

«Αποκοιμήθηκε ο Λιάγκας ούτε που κατάλαβε, θα σας τα πω άλλη φορά. Ετοιμάσου γιατί σε δύο εβδομάδες ξανακοιμόμαστε αγκαλίτσα» προειδοποίησε ο Θέμης Γεωργαντάς.