Γιώργος Λεμπέσης: Η παρεξήγηση με τον Φοίβο που έφερε το τέλος της συνεργασίας τους και της καριέρας του

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ακόμα πως η πραγματική του ηλικία δεν είναι αυτή που γνωρίζαμε...

Ο Γιώργος Λεμπέσης μπήκε ξαφνικά στις ζωές των ακροατών μέσα από τη συνεργασία του με το Φοίβο και όπως άναψε το άστρο του, έτσι και έσβησε. Ο τραγουδιστής μίλησε χθες στη Ναταλία Γερμανού, αποκαλύπτοντας πως στην πραγματικότητα έχει γεννηθεί το 1971 και όχι το 1980 όπως γράφεται στο ίντερνετ και εξήγησε τι συνέβη με τον Φοίβο και εκτός από τη φιλία τους έπαψε και η καριέρα του.

Για το γεγονός ότι δεν ήταν στη μεγάλη συναυλία των 20 χρόνων του συνθέτη: «Πάντα πίστευα βαθιά μέσα μου ότι με τον Φοίβο δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, παρόλο που δε τα λέμε. Και το Συνειδητοποίησα πάρα πολύ καλά με τη συναυλία αυτή που έγινε. Μου έκανε καλό και αυτό. Δεν ξεχνάω τι έχει κάνει ο Φοίβος για μένα. Ξέρω ότι μου έχει ανοίξει τις πόρτες της δισκογραφίας, ξέρω ότι μου έχει δώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες και θεωρώ και μεγάλα τραγούδια γιατί αντέχουν και σήμερα και παίζονται στο ραδιόφωνο.»

Για την παρεξήγηση με τον Φοίβο που οδήγησε στο τέλος της συνεργασίας τους: «Αυτό ακριβώς έχω πει σε όλες μου τις συνεντεύξεις. Καταννοώ πλήρως ότι μπορεί να μη θες να συνεχίσεις να γράφεις για έναν καλλιτέχνη. Δεν καταννοώ την όλη συμπεριφορά του να μη σηκώνεις τα τηλέφωνα. Όταν βρεθήκαμε μετά από μια πενταετία που είχαν γίνει όλα αυτά και προσπάθησα να πάρω απαντήσεις, δεν πήρα. Αν τον έχει πειράξει κάτι θα ήθελα να με πάρει ένα τηλέφωνο και να μου το πει. Δεν έγινε ποτέ και αυτό είναι που με έχει πειράξει παραπάνω.

Προφανώς κάτι πάνω στην συνεργασία μας τον είχε πειράξει. Ή ότι μπορεί επειδή είχαμε αλλάξει εταιρεία, ότι μπορεί να συμβαίνουν πράγματα με τις εταιρείες που μπορεί να μη τα γνωρίζω.

Όταν στήθηκε η Heaven αρχίσαν τα τηλεπαιχνίδια και όλα αυτα και ίσως πίστευα ότι έπρεπε να έχω λίγο παραπάνω προβολή… όχι προβολή, γιατί μου έδωσε. Ο Φοίβος θέλει το χρόνοα του για να κάνει κάποια πράγματα, εγώ κάποια εποχή πίεζα για να γίνει ο δίσκος πιο γρήγορα.

Είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον να μην άλλάξει ο ένας προς τον άλλον ό,τι και αν γίνει με τις καριέρες μας. Εγώ θεωρώ το τήρησα.

Περίμενα ότι η επιτυχία δε θα ήταν η ίδια, αλλά δεν περίμενα ότι μέσα σε ένα βράδυ και με πλατινένιο δίσκο θα σβήσουν τα φώτα από παντού.»

Δείτε όσα όσα είπε για τον Φοίβο:
//www.youtube.com/embed/srMO_6XBaE8