Γιώργος Καπουτζίδης: Διακοπές εκτός Ελλάδας…

Δείτε από που ανεβάζει φωτογραφίες!

Η αγάπη του ηθοποιού σε σεναριογράφου Γιώργου Κκαπουτζίδη για τον στίβο είναι γνωστή. Εξάλλου ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο παρελθόν «Αν ξεκινούσα τη ζωή μου από την αρχή, θα είχα ασχοληθεί με τον στίβο.».

Ο ηθοποιός είναι εξάλλου φίλος με αρκετούς πρωταθλητές μας και δε θα μπορούσε να λείπει από μία διοργάνωση όπως το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου.

Έτσι, ενώ άλλοι συνάδελφοι του προτίμησαν αυτές τις ημέρες να βρεθούν σε στα ελληνικά νησιά και να απολαύσουν το μπάνιο τους στην παραλία, εκείνος ταξίδεψε μέχρι την Ελβετία για την αθλητική διοργάνωση. 

«Welcome to Zurich! #zurich #switzerland #25hourshotel #roomview #athletics #europeanchampionships #gettingready»

«Women's Pole Vault Qualification! Katerina Stefanidi & Nikol Kyriakopoulou emojiemojiemoji #letzigrund #europeanchampionships #polevault #greece #day1»

Ο ηθοποιός απολαμβάνει το ταξίδι του εκεί, παρακολουθόντας τα αθληματα και την πορεία της ελληνικής αποστολής, ενώ κάνει και τις βόλτες του στη Ζυρίχη θαυμάζοντας τις ομορφιές της, τις οποίες και μοιράζεται με τους φίλους του στο instagram.




Σήμερα το πρωί μάλιστα έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού και το δικό του μπράβο στην ελληνική αποστολή, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία και γράφοντας: «Πολλα συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας! #greece #europeanchampionships #zurich»



Διαβάστε ακόμα:

Πάνος Μιχαλόπουλος: «Μου άρεσε η πρόταση του Καπουτζίδη»

Η φωτογραφία του… ξενυχτισμένου Γιώργου Καπουτζίδη