Γιώργος Καπουτζίδης: «Αισθάνομαι ότι η τηλεόραση τελείωσε για μένα»

«Την αγαπούσα πολύ την τηλεόραση και...»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στο «Όλα Πρώτη Φορά» και μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη για την αγάπη που είχε στην τηλεόραση, αλλά και την επιθυμία του να ασχοληθεί πλέον με τον κινηματογράφο και το θέατρο.

«Με το δημοψήφισμα δε με έπιασε πανικός. Μπορεί να με πιάνει στεναχώρια αλλά δε με πιάνει πανικός. Κάτι θα βρω να κάνω. Θα πάω να δουλέψω σε μία ωραία καφετέρια, όπως όταν πρωτοξεκίνησα και σκεφτόμουν ότι εγώ από την καφετέρια που είμαι να δείτε που θα κατακτήσω την τηλεόραση. Την αγαπούσα πολύ την τηλεόραση και προσπαθούσα πολύ να βρω έναν τρόπο να μπω, τώρα προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να βγω.

Η διευθύντρια μου όταν με είδε λέει αυτός καμιά βδομάδα θα αντέξει και μετά από λίγο καιρό σκεφτόταν να με κάνει και προϊστάμενο και της λέω δεν θα γίνω, γιατί θα σταματήσω γιατί είχα ξεκινήσει να γράφω τις Σαββατογεννημένες τότε.

Στον κινηματογράφο θα ήθελα να κάνω πολλά πράγματα. Θα κάνω. Έτσι κι αλλιώς η τηλεόραση αισθάνομαι ότι είναι για μένα κάτι το οποίο έχει τελειώσει από την άποψη ότι αυτά που ήθελα να κάνω τα έκανα και τώρα ο τρόπος για να εκφραστώ είναι στο σινεμά ή στο θέατρο.

Όσο για το φινάλε της «Εθνικής Ελλάδος» ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε πως εύχεται να γίνει και πως θα έχουν νέα για αυτό σε κανένα μήνα» λέει ο ηθοποιός και σεναριογράφος.