Γιώργος Αγγελόπουλος: Έτοιμος να αντιμετωπίσει τις ερωτικές σκηνές στο Τατουάζ!

Γιώργος Αγγελόπουλος

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Ντάνος.

Στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του Survivor που τώρα συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά, Το Τατουάζ, μίλησε για το τι τον έκανε να πει το «ναι» αλλά και τι θα κάνει αν του ζητήσουν να πάρει μέρος σε ερωτική σκηνή.

[dfp_ads id=236982]
Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να συμμετέχεις στο Τατουάζ;

Την πρώτη φορά που μου το πρότειναν, είπα «με τίποτα…», γιατί είμαι άνθρωπος που ό,τι κάνει θέλει να το κάνει καλά, και αυτό ήταν κάτι εντελώς άγνωστο για μένα. Τελικά όμως, μέσα από πολλές συζητήσεις με τον Αντρέα (Γεωργίου), τη Βάνα (Δημητρίου) και τον Κούλλη (Νικολάου), αποφάσισα να κάνω αυτή την κίνηση, που αφορά το μέλλον μου, την οποία πρώτα σκέφτηκα και ζύγισα πάρα πολύ.

Φρόντισα επίσης να προετοιμαστώ στο μέτρο του δυνατού και όσο μου επέτρεπε ο χρόνος που είχα στη διάθεσή μου. Έτσι κι αλλιώς, δεν με χαρακτηρίζει η ανευθυνότητα. Η σειρά πάει πολύ καλά και θέλω και εγώ να πάω πάρα πολύ καλά μαζί της, ώστε να φανώ αντάξιος της καλοσύνης, όλων όσοι με εμπιστεύτηκαν.

Έχουν συζητηθεί πολύ και οι τολμηρές ερωτικές σκηνές. Τι θα γίνει αν σου ζητήσουν κάτι τέτοιο;

Ε, δεν είναι δα και πορνό! Ας ξεκινήσουμε όμως από τα πιο απλά και χαλαρά και ας μην προτρέχουμε στις ερωτικές σκηνές, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, είμαι τόσο ευγνώμων προς όλους για τη ζεστασιά, την υποδοχή και το αγκάλιασμά τους, που είμαι σίγουρος πως, ό,τι και αν προκύψει, θα το αντιμετωπίσουμε. Με έχουν κάνει να νιώσω πως δουλεύουμε μαζί ήδη 10 χρόνια!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…