Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για τα πλάνα στον στίβο του Survival Secret – Τι απαντά ο νικητής του Survivor;

Γιώργος Αγγελόπουλος

Πώς βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στην Κουρούτα;

Την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη στην μεγαλύτερη ραδιοφωνική παραγωγή στην Κρήτη «Καλοκαίρι στο Νότο» με τους Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος. Ανάμεσα στα όσα είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή, ήταν και η απάντηση για τα πρόσφατα βίντεο που είδαμε με τον ίδιο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στην Κουρούτα όπου έχουν στηθεί οι ξύλινες κατασκευές για τα αγωνίσματα του Survival Secret.

[dfp_ads id=236982]

«Είχαμε πάει να κάνουμε μια βουτιά, έχω φίλους εκεί και πέσαμε πάνω σε ένα στίβο και μπήκαμε στον πειρασμό» είπε ο Ντάνος που θυμήθηκε με τον μισθοφόρο τις αγωνιστικές τους στιγμές στον Άγιο Δομίνικο. Ενώ όσον αφορά στο αν ο στίβος που είχε στηθεί στην Κουρούτα ήταν εύκολος ή δύσκολος σε σχέση με εκείνον του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε πως «Τα παιχνίδια γενικά μεταξύ τους διαφέρουν, έχουν τις δυσκολίες τους και τις ιδιαιτερότητες τους».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε ακόμα και για το βίντεο του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου λέγοντας πως βρέθηκε εντελώς τυχαία στο νησί και πως δεν έχουν γίνει κουβέντες για επαγγελματικά ούτε με εκείνη, αλλά ούτε και με την Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!