Γιώργος Αγγελοπουλος: «Αυτό δεν το περίμενα από εσένα, είστε και φίλοι…»

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπήκε φουριόζος, έβγαλε το σακάκι του και ξεκίνησαν να τον ρωτούν για την Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Στο πιο οικείο πλατό που έχει πάει ποτέ είπε πως βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος που έκανε κάτι μερεμέτια στη Φωλιά των Κου Κου λίγο πριν τον καλημερίσουν στο καναπέ της εκπομπής η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Καλοδιάθετος ο νικητής του Survivor, απάντησε με χιούμορ και προσπάθησε να αποφύγει να περιοριστεί η κουβέντα στο αν έχει ή δεν έχει σχέση με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

[dfp_ads id=236982]

«Καλά με το καλημέρα θα πάμε στην Ντορέττα; Εσείς οι δύο είστε επικίνδυνος συνδυασμός. Τι έχουμε πάθεί… Αυτό δεν το περίμενα από εσένα πάντως. Είστε και φίλοι…» διαμαρτυρήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος που απάντησε στην συνέχεια προσπαθώντας να αλλάξει θέμα:

«Η Ντορέττα είναι ένας πάρα πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος, αλλά το σίγουρο είναι ότι κάνω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου. Αρκετά ενδιαφέροντα…»

Ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε και για το φημολογούμενο περιστατικό με φωτορεπόρτερ, λέγοντας πως είναι πέρα ως πέρα αναληθές. «Δεν τσακώθηκα. Εγώ ήμουν στα Μετέωρα όταν γράφουν πως έγινε. Δεν μπορεί να είμαι και στη Γλυφάδα και στα Μετέωρα. Είναι απ’ άκρη σε άκρη αναληθές.»

Όσο για το αν βρίσκεται σε σχέση, ο ίδιος λέει πως κάτι τέτοιο θα ήταν δύσκολο τώρα καθώς οι μέρες του μοιράζονται σε Αθήνα, Μετέωρα και Κύπρο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και τόσο ευνοϊκά τώρα τα πράγματα ως προς το να δημιουργηθεί μια σχέση. Όταν είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι είναι λίγο δύσκολο και πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι και ελέφαντας», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!