Γιατί οι γάμοι φέρνουν δάκρυα στην Κατερίνα Παπουτσάκη;

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε λεπτομέρειες

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ομολογεί πως είναι… «δούλα και κυρά», να «ξεσπαθώνει» με όσα λέγονται για την προσωπική της ζωή, αλλά και να αποκαλύπτει πόσους χωρισμούς έχει ζήσει μέχρι τώρα! Πώς αντιδρά στην απιστία και γιατί γίνεται «έξαλλη» με τον Πέτρο Κωστόπουλο; Γιατί οι γάμοι της φέρνουν… δάκρυα; Η Κατερίνα πιάνει το μικρόφωνο, κι αναρωτιέται… «what’s going on»! Ενώ ακόμα, «Λάρισα Εμπιστευτικό»… και πολύ αποκαλυπτικό από την Κατερίνα Παπουτσάκη… για όλους εμάς το Βράδυ της Πέμπτης!

Τα λαμπερά πρόσωπα, αλλά και οι στιγμές σπαρταριστού γέλιου, συνεχίζονται με τον δεύτερο καλεσμένο, τον ice skater του «Dancing on Ice» Κώστα Φραγκολιά! Τι λέει για το φαντασμαγορικό show που συμμετέχει και ποια από τις celebrities χορεύτριες βρίσκει πιο… sexy; «Γυρνώντας» πίσω τον χρόνο μας αποκαλύπτει πόσες δουλειές έχει κάνει. Θυμάται μαζί μας και τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα, θυμάται και τις μέρες του στη Λαϊκή Αγορά! Στη συνέχεια, οι κόντρες το Βράδυ… «αγριεύουν»! Κώστας Φραγκολιάς Vs Πέτρου Κωστόπουλου, αλλά και «εναντίον» Γιώργου Χειμωνέτου… η συνέχεια έρχεται επί της οθόνης σε τηλεοπτικές «μάχες» πέρα από κάθε φαντασία!

Με τον Γιώργο Χειμωνέτο επίσης ice skater του «Dancing on Ice», θα «κλείσει» το Βραδύ της Πέμπτης. Θα τον δούμε να μας εξηγεί πώς και γιατί έγινε μοντέλο. Να μας μιλάει για τους έρωτες της ζωής του, αλλά και να αποκαλύπτει τι σχέση έχει με… τον Τρύφωνα Σαμαρά! Πόσο «πεσμένος» αισθάνεται με τις πτώσεις στο «Dancing on Ice» και τι λέει γι’ αυτές; Θα καταφέρει τελικά ο Γιώργος να «σπάσει» τη μέση του, έπειτα από την παρέμβαση της Oriental χορεύτριας; Θα το δούμε το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε ακόμα:

Με ποια star του Hollywood είχε κρυφή σχέση ο Σάββας Πούμπουρας;

Η Σίσσυ ξεβάφεται στον αέρα!

Τι είπε ο Γεωργαντάς στον Κωστόπουλο για τις ερωτικές του σχέσεις;

Γερμανού: Όταν έκλαιγα οι γονείς μου με άφηναν στο μπάνιο και φορούσαν ωτοασπίδες!