«Γιατί να μου αρέσει η Άννα Βίσση; Δεν μου αρέσει…»

Άννα Βίσση

«Έχει κάτι σε προστυχοχανουμάκι η...»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος με αφορμή την αποψινή του πρεμιέρα στην παράσταση «Πυγμαλίων – Ωραία μου κυρία» μίλησε στην Σάσα Σταμάτη για την αλλαγή στην προσωπική του ζωή μετά το χωρισμό του από την Φαίη Κοκκινοπούλου και δήλωσε μια χαρά, όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου ο ίδιος είπε πως ούτε πριν ήταν παντρεμένος και πως δεν είναι άνθρωπος που κάνει σχέδια…

[dfp_ads id=236982]

«Δεν μπορείς να κάνεις σχέδια για τη ζωή σου. Άλλωστε πόση ζωή μου απομένει; Είμαι 65 ετών.»

Αναφερόμενος στον τρόπο που διασκεδάζει, ο Αντώνης Καφετζόπουλος ανέφερε τη ζωντανή μουσική. Ο ίδιος πήγαινε παλιότερα στο μπουζούκια, αλλά διαφωνεί με το πως έχουν γίνει τώρα τα προγράμματα:

«Διασκεδάζω με ζωντανή μουσική. Παλιά πήγαινα πολύ στα μπουζούκια, όταν τα μπουζούκια ήταν μπουζούκια. Τώρα δεν είναι μπουζούκια είναι ένα ποπ με μια μικρή πενιά. Δηλαδή γιατί να μου αρέσει τώρα η Άννα Βίσση; Δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει αυτό που τραγουδάει.

Πώς βρίσκει τη Μαντόνα;

«Την Μαντόνα δεν μπορώ να την ακούω. Μου αρέσει πάρα πολύ να την βλέπω. Είναι πάρα πολύ όμορφη. Έχει κάτι σε προστυχοχανουμάκι η Μαντόνα και αυτό μου αρέσει. Ταυτόχρονα έχεις την εντύπωση πως άμα πλησιάσεις και πολύ μπορεί να φας και καμιά ανάποδη. Κι αυτό μου αρέσει.»