«Γιατί έφυγα από τον Alpha; Γιατί πήρα πολύ περισσότερα λεφτά από το Epsilon»!

Αννίτα Πάνια

Οι σχέσεις μου με τον ιδιοκτήτη του Alpha είναι οι καλύτερες.

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Αννίτα Πάνια μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στη Νάνσυ Νικολαΐδου και την εκπομπή Αποκαλυπτικά. Αίσθηση κάνουν δύο συγκεκριμένα σημεία της κουβέντας:

Η κόντρα του Νίκου Καρβέλα με το Epsilon

[dfp_ads id=236982]

Ο Νίκος έχει τη δική του καριέρα, πορεία, προσωπικότητα. Το ίδιο κι εγώ. Ταυτιζόμαστε σε πολλά πράγματα, λατρευόμαστε, αγαπιόμαστε, αλλά ο καθένας έχει τις δικές του επιθυμίες για το τι κάνει στη δουλειά του. Καταλαβαίνω και αυτό που συνέβη στον Νίκο και αυτό που συνέβη από την πλευρά του σταθμού και την ίδια στιγμή βαριέμαι πάρα πολύ όλα αυτά τα πράγματα. Θεωρώ ότι για τον σταθμό είναι μια πολύ ωραία παραγωγή, η οποία προήγαγε ένα κανάλι σαν το Epsilon που είναι πολύ μικρό ακόμα και τα καταφέρνει να έχει αποτέλεσμα μεγάλου σταθμού.

Γιατί έφυγε η Αννίτα Πάνια από τον Alpha;

Οι σχέσεις μου με τον ιδιοκτήτη του Alpha είναι οι καλύτερες. Γιατί έφυγα από τον Alpha; Γιατί πήρα πολύ περισσότερα λεφτά από το Epsilon. Αισθάνθηκα μετά από 20 χρόνια καριέρας στην τηλεόραση ότι δεν είμαι απαραίτητη σε έναν μεγάλο σταθμό όσο σε έναν μικρότερο. Όταν αυτό το αποτιμάς και σε καλύτερες απολαβές, σκέφτεσαι κάποια στιγμή και παίρνεις την απόφαση.