Γιάννης Ζουγανέλης: «Μπορώ να ζήσω ακόμα και αν σταματήσω αύριο να δουλεύω»

«Σέβομαι τους «Ράδιο Αρβύλα» είναι πολύ εντάξει και κάνουν τη δουλειά με πολύ υπευθυνότητα. Εμένα όμως...»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή «Καλημερούδια» για τα χρήματα που έχει βγάλει από τη δουλειά, λέγοντας πως θα μπορούσε ακόμα και αύριο να σταματήσει να δουλεύει και να είναι εντάξει. Ο ηθοποιός αναφέθηκε ακόμα στην τηλεόραση, τη σάτιρα, τους Ράδιο Αρβύλα αλλά και την παράσταση της πειραματικής σκηνής του Εθνικού που έχει γίνει θέμα τις τελευταίες ημέρες.

«Μπορώ να ζήσω ακόμα και αν σταματήσω αύριο να δουλεύω. Αλλά δεν μου αρκεί αυτό. Το χρήμα δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός» λέει ο Γιάννης Ζουγανέλης και αποκαλύπτει πως στα σχέδια του είναι μια σατιρική εκπομπή:

«Την αγαπώ την τηλεόραση, όμως περνά μια παρακμή και αυτό είναι αντανάκλαση και της κοινωνίας μας. Η κοινωνία δεν είναι καλύτερη από την τηλεόραση. Κακά τα ψέματα.«Σκέφτομαι να κάνω από του χρόνου μια σατιρική εκπομπή. Γιατί σάτιρα δεν είναι να αναπαράγεις αυτό που έχει πει κάποιος άλλος, σάτιρα είναι να δημιουργήσεις για την εφαρμογή της πολιτικής και αυτά έκανα εγώ στη ζωή μου.»

Για τη σάτιρα των «Ράδιο Αρβύλα»:Σέβομαι τους «Ράδιο Αρβύλα» είναι πολύ εντάξει και κάνουν τη δουλειά με πολύ υπευθυνότητα. Εμένα όμως με αφορά μια άλλου είδους σάτιρα που αφορά στην εφαρμογή της πολιτικής και όχι στα πρόσωπα.»

Για την παράσταση του Εθνικού που βασίζεται σε αποσπάσματα από το βιβλίο του Σάββα Ξηρού: «Εγώ δε θα το έκανα αυτό αν διοικούσα το θέατρο γιατί είναι διχαστικό.»