Γιάννης Τσιμιτσέλης: Γιατί έφυγε από τη συνέντευξη;

«Αν κάνω τόσο καλό στην Ελλάδα, θα αποχωρώ από κάθε συνέντευξη μέρα παρά μέρα»!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Πρώτο θέμα συζήτησης που κράτησε αρκετά λεπτά ήταν το πρόσφατο περιστατικό με την αποχώρηση του ηθοποιού από συνέντευξη, όταν ενοχλήθηκε από ερώτηση που αφορούσε το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε τα εξής:

«Ξαφνικά, μετά από 15 χρόνια έγινα το κακό παιδί. Είχα ενημερώσει ότι δεν θέλω να μου κάνουν προσωπικές ερωτήσεις. Εκεί που ξεκινάμε και μιλάμε, ξαφνικά μου πετάει την κλασική ερώτηση αν θα κάνω δεύτερο παιδί ή τρίτο παιδί ή το οποιοσδήποτε θέλει να κάνει κουμάντο για το πότε θα κάνω εγώ παιδί, πότε θα κάνω sex, πότε θα πάω στην τουαλέτα. Αν είναι τόσο σημαντικό αυτό το πράγμα για να ξεχάσουμε οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτή την χώρα, αν κάνω τόσο καλό στην Ελλάδα, θα αποχωρώ από κάθε συνέντευξη μέρα παρά μέρα. Αν είναι να ασχολούμαστε με αυτό και δεν έχουμε άλλα θέματα, αν εγώ μπορώ να λύσω το πρόβλημα της Ελλάδας με την αποχώρηση μου από μια συνέντευξη, θα φεύγω και μπορώ να κάνω και θεαματική έξοδο. Θεωρώ τον εαυτό μου έξυπνο, το λάθος ήταν ότι δεν το αντιμετώπισα με χιούμορ. Αυτό που κάποιοι ήθελαν να πάρουν από αυτή την συνέντευξη το πήραν και με το παραπάνω και τους το έδωσα απλόχερα. Υπάρχουν κάποια όρια. Υπάρχουν όρια και σε αυτούς που παίρνουν συνέντευξη αλλά και σε αυτούς που δίνουν. Ήταν κάτι που είχα ζητήσει να μη συμβεί και συνέβη». 

https://www.youtube.com/embed/-c6Y5VHq-j0

«Έχω θέμα με τις εμπάθειες και τις κακοπροαίρετες κριτικές. Όταν υπάρχει ένα ανεξήγητο μένος σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Όρια δεν έχω επιτρέψει να μου βάλει ούτε η ίδια μου ή μάνα, δεν θα επιτρέψω από κανέναν να μου θέσει αυτός τα όρια. Ότι έχει να κάνει σε σχέση με παιδί με ενοχλεί. Δεν θέλω να ξέρουν πως είναι το παιδί μου, που πάει… Όλο το πακέτο γύρω από το παιδί δεν θέλω. Εγώ πες πως θέλω να κάνω παιδί στα 5 χρόνια πρέπει να το δηλώσω; Δηλαδή συγγνώμη θα με ρωτήσουν ”αν πας για δεύτερο παιδί”, εγώ θα πω ”ναι καθόμαστε με την γυναίκα μου και το κάνουμε 5 φορές την μέρα και προσπαθούμε να πιάσει παιδί»;».

https://www.youtube.com/embed/pn7YaAIoNjQ