Γιάννης Σπαλιάρας: «Θεωρώ ότι είναι και πιο τίμιο το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ομοφυλόφιλου γιατί…»

«Εμείς οι ψηλοί όμορφοι και γυμνασμένοι δεν έχουμε ρατσισμό με τους χοντρούς...»

Καλεσμενος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Γιάννης Σπαλιάρας το βράδυ της Τετάρτης μίλησε στο «The 2night show» για τις 4.000, αλλά και το φλερτ από gay….
Για τις 4.000 ερωτικές συντρόφους: «Δεν μετανιώνω για τίποτα από όσα έχω κάνει, ούτε για τη συγκεκριμένη δήλωση, εξάλλου δε θεωρώ ότι δε θίγει τις γυναίκες. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι τα περισσότερα κορίτσια στη θέα ενός επώνυμου, ενός ανθρώπου που είναι στην τηλεόραση προσφέρουν τον εαυτό τους.»

Αν η κοπέλα του τού ‘λεγε ότι έχει πάει με 4000 άνδρες; «Σίγουρα δε θα μου άρεσε….»

Το ότι οι άνδρες θα κοιτάξουν να βρουν κάποιο κουσούρι σε όποιον άνδρα αρέσει στις γυναίκες… «Αυτό είναι ένας είδος ρατσισμού, ενώ εμείς οι ψηλοί όμορφοι και γυμνασμένοι δεν έχουμε ρατσισμό με τους χοντρούς.»

Για το φλερτ από ομοφυλόφιλους: «Το να με θαυμάζουν κάποιοι άνθρωποι που είναι ομοφυλόφιλοι δεν με ενοχλεί καθόλου και να σου πως και κάτι; Θεωρώ ότι είναι και πιο τίμιο το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ομοφυλόφιλου γιατί ο ομοφυλόφιλος δεν θα σε κοιτάξει ποτέ στην τσέπη. Δηλαδή όταν βλέπει ένας gay ένα ωραίο παιδί σκέφτεται τον κοιλιακό, δεν σκέφτεται όπως πολλές γυναίκες που βλέπουν τον άντρα στο πορτοφόλι ή στη δουλειά. Είναι πιο αγνό αν θες.»