Γιάννης Σπαλιάρας: Το μήνυμα για την αποχώρηση του από το La Biri Biri

Γιάννης Σπαλιάρας

Γιατί αποχώρησε από το Epsilon και την εκπομπή La Biri Biri ο Γιάννης Σπαλιάρας;

Εκτός της τηλεοπτικής παρέας του La Biri Biri ο Γιάννης Σπαλιάρας τη στιγμή μάλιστα που γίνεται μια γενικότερη αναμόρφωση της πρωινής ζώνης του καναλιού σε πρόσωπα και θεματολογία. Η Χριστίνα Λαμπίρη και η εκπομπή La Biri Biri ξεκινά πλέον 11:45 και διαρκεί μέχρι τις 15:30 μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

[dfp_ads id=236982]

Με ένα μήνυμα του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Γιάννης Σπαλιάρας ευχαρίστησε την παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη, αλλά και το Epsilon που τον αποδέσμευσε, όταν όπως είπε ήρθε πρόταση από άλλο κανάλι. Όλα δείχνουν λοιπόν, πως όπως πριν λίγες ημέρες είχε γράψει ο Γρηγόρης Μελάς στο NewsIT, o Γιάννης Σπαλιάρας θα πει για λίγο αντίο στην Ελλάδα και θα φύγει για Άγιο Δομίνικο, αφού το όνομα του είναι ανάμεσα σε εκείνα των celebrities που θα συμμετάσχουν στο Survivor.

Τι έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας για την αποχώρηση του;

«Ξέρω αυτά που θα πω θα ακουστούν πολύ κλισέ αλλά τα νιώθω ως το τέρμα και δεν με νοιάζει …οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Χριστίνα ,το Χριστινάκι, την Χριστίνα μας …στο πιο καλόψυχο, καλόκαρδο, τίμιο, δίκαιο και ζεστό κορίτσι της Ελληνικής TV ..που παραδίδει μαθήματα ήθους καθημερινά. Σε ευχαριστώ για όλα αυτά που έμαθα δίπλα σου.. Και μου λύθηκε η απορία επιτέλους που είχα στην αρχή της συνεργασίας μας γιατί όλοι οι άνθρωποι επώνυμοι και μη σε αγαπάνε τόσο και μου έλεγαν πάντα να σου δώσω μια αγκαλιά και ένα φιλί. Γιατί είσαι πάνω από όλα καλός άνθρωπος και μετά καλός επαγγελματίας.

Ευχαριστώ όλη την παρέα του La Biri Biri, Δημήτρη Σαρρή, Κελοπάτρα Πατλάκη, Παναγιώτη Κουνιάκη, Έλενα Πολυκάρπου, Θάνο Βάγιο, Κατερίνα Χατζηιωάννου, Νεφέλη και όλους μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και δύναμη. Και τέλος ένα ευχαριστώ στο κανάλι το Ε tv που με φιλοξένησε αυτούς τους μήνες και μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω και σε ένα άλλο πόστο. Αλλά πάνω από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο E tv που κατανόησε τις ανάγκες μου και δεν μπήκε εμπόδιο στις φιλοδοξίες μου όταν ήρθε η πρόταση από άλλο κανάλι με αποδέσμευσε ενώ είχα ποινική ρήτρα σε περίπτωση αποχώρησης. Σας ευχαριστώ πολύ όλους», έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας.