Γιάννης Σαββιδάκης για την επιτροπή του YFSF: «Δηλώνω αδυναμία να κατανοήσω κάποια σχόλια…»

Τα παράπονα του τραγουδιστή από την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης, του οποίου τις μεταμφιέσεις απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στο show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar», μίλησε στο Πρώτο Θέμα και τη Σοφία Χουνταση για αυτή του την επιστροφή και απάντησε αν θεωρεί ότι έχει αδικηθεί από την κριτική επιτροπή.

Δεν είχες το άγχος του «τσαλακώματος» στο YFSF;

Στο σίριαλ «Της Ελλάδος τα Παιδιά» δεν έκανα άλλη δουλειά από το να τσαλακώνομαι. Και περνούσα ωραία. Δεν έχω κάτι να φοβηθώ. Δυσκολεύομαι βέβαια. Με τη μεταμφίεσή μου σε Boy George αγχώθηκα. Γενικά με δυσκολεύει το υποκριτικό και το να πλασάρω μια εικόνα που δεν είμαι εγώ.

Ποιοι θεωρείς ότι είναι οι πιο δυνατοί στο παιχνίδι;

Η Σοφία Βόσσου, η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Κώστας Δόξας και ο Παντελής Καναράκης.

Θεωρείς ότι έχεις αδικηθεί από την κριτική επιτροπή;

Δηλώνω αδυναμία να κατανοήσω κάποια σχόλια υπερφυσικού περιεχομένου και ίσως να φταίω εγώ που δεν μπορώ να τα ερμηνεύσω. Δε μπορεί μια επιτροπή να ζητάει από κάποιον να κάνει τον Δάκη, τον Πασχάλη ή τη Μαράϊα Κάρεϊ και να περιμένει να δει τον Δάκη, τον Πασχάλη ή τη Μαράϊα Κάρεϊ. Είναι αδύνατον . Αν θέλουν κάτι τέτοιο, μπορούν να φέρνουν κάθε φορά τον καλλιτέχνη που καλούμαστε να ενσαρκώσουμε και να του βάζουν 10 με τόνο!»

Θεωρείς ότι οι κριτές είναι σκληροί;

Κάποια μέρα μπορεί να είναι σκληρός ο Αλέξανδρος Ρήγας, κάποια άλλη η Κατερίνα Γκαγκάκη και την επόμενη ο Τάκης Ζαχαράτος. Θα σας το πω διαφορετικά. Σε ένα μαγαζί όπου υπάρχουν τρεις συνεταίροι, αυτοί μοιράζονται τους ρόλους. Ο ένας είναι ο σκληρός, ο άλλος ο μαλακός και ο άλλος ο φίλος με το προσωπικό. Έτσι γίνεται και στα σόου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το YFSF