Γιάννης Μπέζος: «Διαφωνώ με τη Χρυσούλα Διαβάτη»

«Τα βραβεία κάνουν καλό σε αυτούς που τα δίνουν, όχι σε αυτούς που τα παίρνουν».

Ο Γιάννης Μπέζος κάθισε το μεσημέρι της Παρασκευής στον καναπέ του Μάρκου Σεφερλή για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση. Ο Μάρκος ρώτησε τον καταξιωμένο ηθοποιό για το περιστατικό που συνέβη στα θεατρικά βραβεία μεταξύ της Χρυσούλας Διαβάτη και του Σάκη Ρουβά και η απάντησή του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Τα βραβεία κάνουν καλό σε αυτούς που τα δίνουν, όχι σε αυτούς που τα παίρνουν. Είμαι κατά των βραβείων και των βαθμολογιών. Πώς είδε η επιτροπή όλες τις παραστάσεις που παίζονται για να επιλέξει τον καλύτερο των καλύτερων; Είναι λίγο για λαϊκή κατανάλωση. Το να βγει ένας τραγουδιστής στη σκηνή και να υποδυθεί ένα ρόλο είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, αλλά αυτά θα τα βαθμολογήσει το βάθος του χρόνου», υπογράμμισε ο Γιάννης Μπέζος.

Από την άλλη, ο ηθοποιός τόνισε πως: «Διαφωνώ με τη Χρυσούλα εγώ. Αυτά τα θεωρώ ανόητα και μεγάλη πολυτέλεια στις μέρες που ζούμε. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και ασχολούμαστε με τα βραβεία. Είναι γελοία πράγματα αυτά. Όλη η ενασχόληση αυτή είναι εκτός τόπου και χρόνου».

//www.youtube.com/embed/Ks2xWGI3oW4