Γιάννης Μπέζος: «Από νέος ήμουν αντιπαθής σε πολλούς και ήμουν ευτυχής για αυτό»

Τι λέει για την «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη;

 Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας άνθρωπος με ισχυρή άποψη και σαφή θέση για τα πράγματα. Στην συνέντευξη του στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στην εκπομπή JoinUs μιλά για το πως ο ίδιος επιλέγει που θα μιλήσει, πως αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα, αλλά και τι βλέπει στην τηλεόραση…

Για τις συνεντεύξεις:
Αν δεν θέλω να κάνω κάτι, δεν το κάνω, το αρνούμαι. Όταν δίνω μια συνέντευξη, το εννοώ. Από νέος ήμουν αντιπαθής σε πολλούς και ήμουν ευτυχής γι’ αυτό.
Καλό θα ήταν να κάναμε καλά τη δουλειά μας γιατί σε αυτό το χώρο έχω συναντήσει ανθρώπους που είναι εξαιρετικοί και πολλούς ανόητους και αγράμματους. Και στο χώρο των ηθοποιών και των δημοσιογράφων. Γι’ αυτό, λοιπόν θα επιλέξω εγώ πού θα μιλήσω και πώς θα συνομιλήσω.

Για τη δημοσιότητα:
Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κυκλοφορούσα, θα έκανα κοσμικές εμφανίσεις και θα ντυνόμουν κάπως. Ίσως να φανεί παράξενο, αλλά δεν με αναγνωρίζει ο κόσμος ιδιαίτερα έξω. Πρέπει να το επιδιώξεις για να σε αναγνωρίσουν. Οι άνθρωποι βλέπουν αλλά δεν δίνω χειραψίες όταν βγαίνω έξω. Ο κόσμος με έναν τρόπο καταλαβαίνει αν του δώσεις εσύ να καταλάβει. Αν θέλεις να γίνεις το επίκεντρο, μπορείς.

Για τις σειρές που βλέπει στην τηλεόραση:
Παρακολουθώ «Εθνική Ελλάδος» και «Συμμαθητές». Η «Εθνική Ελλάδος» κατά τη γνώμη μου είναι ένα εξαιρετικό σίριαλ που θα αφήσει χνάρι πίσω του. Ας μην είναι τόσο αστείο. Θα περίμενε κάποιος να είναι σαν το «Παρά Πέντε». Όχι και δεν πρέπει να είναι σαν αυτό.

Δείτε όσα λέει για την εποχή των υπερβολών, των μεγάλων αμοιβών και πως τελικά αυτό έσκασε και στα κανάλια…: