«Για ποιο λόγο ασχολείστε συνέχεια με μένα ρε Μένιο; Λέτε Λιάγκας και γελάτε όλοι μαζί»!

Γιώργος Λιάγκας

"Στεναχωρήθηκα που κόπηκε η εκπομπή γιατί μου πήγαινε, την είχα στήσει με αγάπη, με καλές συνεντεύξεις... Πριν τον Δεκέμβρη με κάλεσε ο Γιάννης Λάτσιος και μου είπε..."

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον Μένιο Φουρθιώτη…

…μίλησε για όλα όσα ακούγονται τελευταία γύρω από το όνομά του…

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας εξαιρετικός παρουσιαστής, έχει μια λαϊκότητα -είναι τιμητικό αυτό που λέω- και μια αμεσότητα που είναι πολύ σημαντική. Σε μερικά πράγματα είναι καλύτερος παρουσιαστής από εμένα ο Γρηγόρης. Θεωρώ ότι έκανε πολύ καλά το Nomads. Εγώ κάνω πλάκα, αν παρεξηγήθηκε ο Γρηγόρης δεν θα κόψω εγώ το χιούμορ μου.

[dfp_ads id=236982]

Όλοι λέτε ότι φεύγω, ενώ εγώ μιλάω για δύο πρότζεκτ με τον ΑΝΤ1. Συζητάμε για ένα infotainment πρόγραμμα που δεν ξέρω αν θα γίνει και να είμαι κριτής στο Dancing With The Stars. Ποτέ δεν έθεσα πρόταση να πάρω την ώρα της Μαρίας Μπεκατώρου, ούτε του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ΑΝΤ1 μας θέλει και τους δύο στο πρόγραμμά του.

Στεναχωρήθηκα που κόπηκε η εκπομπή γιατί μου πήγαινε, την είχα στήσει με αγάπη, με καλές συνεντεύξεις… Πριν τον Δεκέμβρη με κάλεσε ο Γιάννης Λάτσιος και μου είπε ότι υπάρχει αυτή η λογική. Ήξερα κι εγώ και οι συνεργάτες μου ότι μετά τις γιορτές δεν θα ξαναβγαίναμε.

…και εξήγησε γιατί έστειλε εξώδικο στα Αποκαλυπτικά

Έκανα εξώδικο σε σένα για να σου πω «Μένιο ενοχλήθηκα»! Κάθε εβδομάδα ασχολείστε με μένα! Για ποιο λόγο με μένα ρε Μένιο, για πες! Λέτε Λιάγκας και γελάτε όλοι μαζί!

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…