«Για μένα ο ΣΚΑΪ έκανε ένα μεγάλο λάθος…»

ΣΚΑΙ

Πρώην παίκτης του Survivor σχολιάζει...

Ο Πάνος Αργιανίδης μίλησε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την εκπομπή με την Ντορέττα Παπαδημητρίου που έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, αλλά και για την απορρόφηση που είχαν από το κανάλι κάποια πρόσωπα του Survivor.

[dfp_ads id=236982]

«Νομίζω ότι ο ΣΚΑΪ τήρησε πράγματα για τα οποία είχαν υποσχεθεί και είχαν κάνει συμβόλαιο τα παιδιά πριν. Νομίζω ότι και η Λάουρα φαντάζομαι θα είχε συζητήσει κάποια πράγματα πριν και ο Κωνσταντίνος όπως φάνηκε και ο Στέλιος που έκανε την εκπομπή του. Νομίζω ήταν ο τρόπος που το διαχειρίστηκε ο καθένας ξεχωριστά.  Για μένα ο ΣΚΑΪ έκανε ένα μεγάλο λάθος, στο ότι δεν χρησιμοποίησε τα πολύ δυνατά πρόσωπα του Survivor.»

«Ένα παιδί με συγκεκριμένη πειθαρχία στον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε, ξαφνικά βρέθηκε έρμαιο σε έναν ωκεανό πληροφόρησης και των social media και όλο αυτό το κομμάτι, οπότε είναι λογικό να μην μπορεί να το διαχειριστεί. Για μένα το δυνατό χαρτί στην εκπομπή «ΕΔΩ» δεν είναι ούτε η Ντορέττα, ούτε ο κ. Μηλιόγλου, είναι ο Κωνσταντίνος.»