«Για 9 χρόνια ήμουν κομμένη από την τηλεόραση»

τηλεόραση

«Πέρασα στη μαύρη λίστα γιατί...»

Η Μαρία Αλιφέρη αναφέρθηκε στην συνέντευξη της στην Ανθή Βούλγαρη και στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» στο πως ενώ έκανε μεγάλες επιτυχίες βρέθηκε εκτός τηλεόρασης μέσα σε μια μέρα.

«Και παρουσιάστρια και δημοσιογραφική εκπομπή στην ΕΡΤ έχω κάνει. Όχι με την αλαζονεία ότι τα μπορώ όλα. Αλλά επειδή είμαι ανήσυχος άνθρωπος, αλλά επειδή θέλω να ψάχνομαι και να εκφράζομαι παράλληλα, έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα είδη.

Πώς βρέθηκε εκτός τηλεόρασης;
[dfp_ads id=236982]

«Έγινε κάποια στιγμή κάποια κουταμάρα, για 9 χρόνια ήμουν κομμένη από την τηλεόραση. Όσο υπήρχαν τα κρατικά ακόμα. Πέρασα στη μαύρη λίστα γιατί αλλάξαν οι κυβερνήσεις και με θεώρησαν σύμβολο της προηγούμενης επειδή ήμουν το top πρόσωπο. Κι αποφάσισαν να με κόψουν έτσι πέρα από πολιτικά κριτήρια. Οι κουταμάρες των πολιτικών. Για αυτό είμαστε και εδώ που είμαστε σήμερα.

Το λέω τώρα μετά από τόσα χρόνια που είναι αποφορτισμένο και δεν έχει σημασία. Αλλά ήταν ζόρικη τιμωρία. Εγώ δεν είχα συνδεθεί με τίποτα και ποτέ. Δεν αγαπώ την πολιτική και δεν την αγάπησα ποτέ. Γιατί δεν την πιστεύω έτσι όπως τελείται. Μου κόστισε πολύ. Δεν μπόρεσε να μου στερήσει το θέατρο ασφαλώς που αδιάλειπτα ήμουν και είμαι. Σταμάτησα με τηλεπαιχνίδι και σίριαλ εν μια νυκτί. Ήταν «Τα τετράγωνα των αστέρων» και η «Κραυγή των λύκων» θυμάται η Μαρία Αλιφέρη, η οποία δηλώνει πως αγαπά την τηλεόραση και θα ήθελε να επιστρέψει με ακραίους ρόλους…

Μαρία Αλιφέρη: «Όταν βγήκε το ΠΑΣΟΚ μου έκοψαν τρεις εκπομπές στην ΕΡΤ. Θεωρήθηκα σύμβολο της δεξιάς»

«Αγαπώ πάντα την τηλεόραση. Με έχει σεβαστεί, την έχω σεβαστεί και την αγαπώ. Σίριαλ θέλω να κάνω ακραίους ρόλους κωμικούς. Με έχει πιάσει μανία να κάνω τρελό πρόσωπο, ακραίο, καρικατούρα σχεδόν.»