Γεωργία Αποστόλου: Η εξομολόγηση του φίλου της! «Δεν θα της το συγχωρήσω ποτέ αυτό…»

Γεωργία Αποστόλου

«Δεν έχω συμβιβαστεί ακόμα με την απώλειά της, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ καλά».

Συνέντευξη στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” παραχώρησε ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ο οποίος μίλησε για την Γεωργία Αποστόλου. Όπως τόνισε, η γνωστή ηθοποιός δεν του είχε πει τίποτα για την κατάσταση της υγείας της και αυτό είναι κάτι που τον έχει πειράξει.

«Δεν έχω συμβιβαστεί με αυτό. Συζητάω με φίλους και γνωστούς για το συγκεκριμένο πρόσωπο με άνεση και με ευκολία πια σαν να έχει πάει ένα μακρινό ταξίδι στην Αμερική και θα επιστρέψει. Δεν έχω συμβιβαστεί ακόμα με την απώλειά της, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ καλά. Δεν ήξερα ότι ήταν άρρωστη και δεν το ήξερε κανένας από το οικογενειακό της περιβάλλον. Ήταν κάτι που το κράτησε πολύ κρυφό και το αντιμετώπισε τελείως μόνη της.

Είχαμε επαφές, μιλούσαμε ένα μήνα πριν “φύγει”. Δεν μου είχε πει κάτι και δεν νομίζω ότι το ήξερε τότε, πρέπει να το έμαθε αργότερα. Δεν ξέρω αν το είχε κρύψει τόσο καλά, αλλά νομίζω πως όχι. Δεν της έλειπε η τηλεόραση και ο χώρος, ήταν ευτυχισμένη με αυτό που είχε αποφασίσει να κάνει στη ζωή της. Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν ήξερα τι πέρναγε για να είμαι δίπλα της. Δεν θα της το συγχωρήσω ποτέ αυτό. Με στεναχώρησε το ότι δεν ήμουν εκεί», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης.