Γεύσεις στη φύση… για πασχαλινό τραπέζι

Γιορτινό τραπέζι με τους πιο πρωτότυπους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά, σερβίρει ο Βαγγέλης Δρίσκας σήμερα στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το μαγείρεμα ξεκινά με μία τάρτα γεμάτη γεύση και άρωμα με βασικό υλικό τα σπαράγγια. Η σαλάτα με γραβιέρα και ξηρούς καρπούς που ακολουθεί είναι εντυπωσιακά νόστιμη και θρεπτική.

Το γιορτινό τραπέζι αυτό το Πάσχα έχει και το τέλεια ψημένο αρνίσιο μπουτάκι στον φούρνο με όλα τα μυστικά που μοιράζεται μαζί μας ο Βαγγέλης αλλά και ένα παραδοσιακό πιάτο από την πατρίδα του σεφ. Αφράτοι, λαχταριστοί θρακιώτικοι τζιγεροσαρμάδες, ένα πιάτο που αξίζει να το δοκιμάσετε.

Αυτή την εβδομάδα η εκπομπή έχει δύο γλυκές προτάσεις: Τα πιο εύκολα πασχαλινά σοκολατάκια σε σχήματα και σχέδια που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους, και μία διαφορετική μελόπιτα με αχλάδια, ανάλαφρη και αρωματική, το τέλειο επιδόρπιο για να κλείσει νόστιμα το πασχαλινό τραπέζι.

Αυτή την Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει το πιο ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι μαζί με τις ευχές του για Καλή Ανάσταση με υγεία, αγάπη και ευτυχία!