Γεύσεις στη φύση: Φοκάτσια με κιμά και λιαστές ντομάτες

Σήμερα στις 15:00 στον ΣΚΑΙ.

Νόστιμα και δημιουργικά μαγειρέματα με τον Βαγγέλη Δρίσκα στις «Γεύσεις στη Φύση», την Κυριακή 06 Δεκεμβρίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. O Βαγγέλης Δρίσκας εμπνέεται από τις κουζίνες του κόσμου και μας ταξιδεύει από την Ιταλία στην Κίνα και από την Μέση Ανατολή στην Αμερική μέσα σε ένα και μόνο επεισόδιο.

Η εκπομπή ξεκινά με μία πρωτότυπη αφράτη τάρτα κανταΐφι, μια λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους. Η συνέχεια υπόσχεται περισσότερες εκπλήξεις: μία ιταλική ζύμη σερβιρισμένη σαν πίτσα: φοκάτσια με κιμά και λιαστές ντομάτες. Ακολουθεί ένα από τα πιο κλασσικά πιάτα της κινέζικης κουζίνας: Κοτόπουλο κουνγκ πάο με πικάντικα αρώματα και εθιστική γεύση.

Στην ώρα του γλυκού, ο Βαγγέλης ετοιμάζει διαφορετικά μπράουνις χωρίς ζάχαρη, ποτισμένα με δυνατό άρωμα καφέ. Και αυτή την Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας διαλέγει τα καλύτερα υλικά εποχής, δίνει τις πιο χρήσιμες συμβουλές, αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το πιο πετυχημένο μαγείρεμα και προτείνει ξεχωριστούς συνδυασμούς που καταλήγουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.