Γαβαλάς για Κορομηλά: «Της ζητώ δημόσια συγγνώμη, αλλά…»

«Το να έχουμε καλό φωτισμό, αν είναι καλό το μακιγιάζ αν τα λέει καλά μια επιτροπή...»

Οι δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα προκάλεσαν ποικίλα σχόλια από τις πρωινές εκπομπές, με τον Γιώργο Λιάγκα να θέτει τα δικά του ερωτήματα και τον Πέτρο Κωστόπουλο να δίνει μια σκληρή απάντηση στα λεγόμενά του. Ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε στο Μακεδονία TV και την εκπομπή Όλα Καλά για όσα είπε για την Ρούλα Κορομηλά, ζητώντας συγγνώμη, αλλά υποστηρίζοντας την άποψη του.

«Καταρχήν δεν είπα τίποτα κακό για κανένα. Είπα για την κυρία Κορομηλά την οποία τη σέβομαι και τη θαυμάζω είπα ότι προκειμένου να είναι η λεία αρχικά κάποιων κουτσομπολιών γιατί κάνει την κριτή γιατί δεν κάνει εκείνο, το άλλο, είπα ότι η Ρούλα δεν έχει ανάγκη να ακούει αυτά τα πράγματα. Από θαυμασμό, δε το είπα από τίποτα άλλο και θεωρώ ότι έχω πολλή κρίση και μπορώ να κρίνω τον οποιονδήποτε. Όμως δεν θέλω να θεωρηθεί ότι έχω πει κάτι κακό όταν δεν το είπα. Όταν είπα Ρούλα μου να πας Κρήτη, από κριτής Κρήτη, έκανα ένα λογοπαίγνιο όπως κάνω συνήθως. Δεν έχω τίποτα με τη Ρούλα, εγώ την αγαπώ, το λέω πραγματικά.

Αν τώρα θα πρωινά θέλουν να βγάζουν κάτι μόνο και μόνο για να λένε, και προχτές έστειλα μήνυμα και υποχρέωσα να το πουνε στον αέρα ότι δεν έχω τίποτα με τη Ρούλα. Από που κι ως που να έχω, η Ρούλα με έχει βοηθήσει, φυσικά και εγώ και με την παρουσία μου και με όλα. Πραγματικά είναι ένα άτομο που εγώ θα ήθελα να ζει πριγκιπικά. Έχει προσφέρει τόσα πράγματα. Το να έχουμε καλό φωτισμό, αν είναι καλό το μακιγιάζ αν τα λέει καλά μια επιτροπή, αυτή την ταλαιπωρία δε θέλω να έχει η Ρούλα και για αυτό το είπα.

Όταν είπα ότι είναι μεγάλη, καταρχήν είναι μεγάλη σαν προσωπικότητα, αλλά εντάξει δεν είναι ένα κορίτσι, όπως κι εγώ δεν είμαι. Μα κι εγώ έχω αποσυρθεί από πάρα πολλά πράγματα. Αλλά και πάλι, αν κάποιος έχει κάτι, αν η Ρούλα θεωρεί ότι είναι πειραγμένη, πραγματικά δημόσια της ζητώ συγγνώμη, αλλά θα εξακολουθώ να λέω η Ρούλα εκεί που είναι δε μου αρέσει, δεν της αρμόζει.»

//www.youtube.com/embed/KD0gn9EkEzQ

Διαβάστε ακόμα:

Γαβαλάς κατά Κορομηλά και πρωινών εκπομπών – Η απάντηση Λιάγκα

Σκληρή απάντηση Κωστόπουλου σε Λάκη Γαβαλά για τη Ρούλα