Γαϊτάνος για Λαζόπουλο: «Χασκογελούν διάφοροι από κάτω για χαβαλέ και χαριεντίζονται»!

«Όταν κανείς μπορεί να βλέπει και να αποκαλύπτει προς τον κόσμο το κακό, αυτό προκύπτει από την πονηριά».

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μίλησε στην εκπομπή Excellent της Χριστίνας Λαμπίρη και δεν απέφυγε να σχολιάσει πρόσωπα και προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, όπως…

…ο Λάκης Λαζόπουλος…

«Με γοητεύουν οι άνθρωποι οι οποίοι εστιάζονται και βλέπουν και μπορούν να διεισδύσουν στο καλό, όχι στο κακό. Όταν κανείς μπορεί να βλέπει και να αποκαλύπτει προς τον κόσμο το κακό, αυτό προκύπτει από την πονηριά. Αυτό το διαχωρίζω. Ελαφρώς νομίζω πως ο Λάκης το κάνει αυτό. Αυτή η εικόνα του να βγαίνει ως καρτούν γελοίο το σώμα ενός ανθρώπου με το κεφάλι ενός άλλου και από κάτω να χασκογελούν διάφοροι και να χειροκροτούν και να γίνεται αυτός ο χαβαλές και να χαριεντίζονται είναι κάτι το οποίο δεν είναι ωραίο. Δεν μου αρέσει και επίσης, πάρα πολλές φορές μου φαίνεται τόσο περίεργο που λέγονται πράγματα όπου κάποιες γυναίκες μεγάλης ηλικίας σοκάρονται όταν τα ακούν, όταν πηγαίνουν σε τέτοια περιβάλλοντα τα χειροκροτούν κιόλας και γελούν».

…και το The Voice

«Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πήγαινα γιατί δεν μου αρέσει να μπαίνω σε μια διαδικασία η οποία δεν διακατέχεται από συνέπεια και αλήθεια. Δεν μπορώ να μπω σε μια διαδικασία για να αρέσω στο φακό, να μη λέω την αλήθεια, να κρίνομαι επειδή είπα την αλήθεια και να μπαίνω σε μια νοοτροπία ενός show το οποίο δεν έχει σχέση με την τέχνη. Είναι ένα ξεκάθαρο γεγονός εμπορικής δράσης. Δεν έχει καλλιτεχνική βάση αυτό και είναι εμφανές.

//www.youtube.com/embed/NpWwaVcAjGE
 
Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Γαϊτάνος: «Δεν μετάνιωσα για τη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κακοί»