Φρίκαρε η Πάνια με το θέμα του Σαμοϊλη για τις κηδείες! Γέλιο μέχρι δακρύων στο πλατό του Parole!

«Έχεις κανένα σκυλάδικο ελεεινό να με πας μετά;», είπε η παρουσιάστρια στον Κοργιαλά!

Στο Parole συνηθίζουν να παρουσιάζουν διάφορα θέματα που αφορούν γενικά τους απλούς πολίτες. Θέματα κοινωνικά, τα οποία αναδεικνύουν και τα προβλήματα που παρουσιάζει η ζωή μας. Ένα τέτοιο θέμα αποφάσισε να παρουσιάσει και ο Νίκος Σαμοϊλης στην εκπομπή της Τετάρτης. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι η Αννίτα Πάνια φρίκαρε και από μέσα της δεν έβλεπε την ώρα να τελειώσει το θέμα.

Ο Νίκος Σαμοϊλης μίλησε για το πόσο κοστίζει μια κηδεία και μάλιστα στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε και ένας ιδιοκτήτης γραφείων κηδειών. Ο συγκεκριμένος κύριος ήταν και ο λόγος που η Αννίτα Πάνια ήταν κάπως νευρική από την αρχή, καθώς ανέπτυξε μια “ιδιαίτερη σχέση” μαζί του. Μόνο και μόνο τα βλέμματα που του έριχνε, ήταν… όλα τα λεφτά.

Όταν μάλιστα το θέμα έφτασε στο πόσο κοστίζει το φέρετρο και ο τάφος, η γνωστή παρουσιάστρια γύρισε και είπε στον Δημήτρη Κοργιαλά: «Έχεις κανένα σκυλάδικο ελεεινό να με πας μετά;», ενώ μετά απευθυνόμενη στον ιδιοκτήτη των γραφείων τελετών είπε: «Αν θέλετε να συνεχίσουμε την κουβέντα, δεν θα μιλάτε “σας”, θα λέτε “τον άνθρωπο”, σε τρίτο πρόσωπο θα μιλάτε. Γιατί δεν μιλάμε εδώ σαν να είμαστε πελάτες».